edit olayı hatası

Delphi'de kod yazma ile ilgili sorularınızı bu foruma yazabilirsiniz.
KingStriker
Üye

edit olayı hatası

Mesaj gönderen KingStriker »

db:paradox
editsirano ve editdate diye iki editim var ve bunlara otomatik olarak değerleri editenter olayında aktarıyorum. Buradaki verileri kaydet butonuna tıklayıp veri tabanına kaydettikten sonra forma refresh çekiyorum ve editlerin içine girdiğimde editenter olayı tetikleniyo ve sayılar yine otomatik olarak geliyo ancak edite olan odaklanma geçtikten sonra değer siliniyo :S yani üzerine gidip enter olayında istediğim oluyo ancak odağı kaybettiği an değer kayboluyo ne yapmam gerekir acaba bir fikri olan var mıdır ? şimdiden çok teşekkürler...
Yangınların İzini Aşklar Siler Sevdiğim...
recepuncu
Üye

Mesaj gönderen recepuncu »

Merhaba kardiş, Ttable nesnesinin BeforePost olayını kullanmalısın. Daha Mantıklı.
"Şu deredeki su,kaç kere değişti,yıldızların akisleri hep yerinde."
Kullanıcı avatarı
tuanna
Üye
İletişim:

Re: edit olayı hatası

Mesaj gönderen tuanna »

KingStriker yazdı:db:paradox
editsirano ve editdate diye iki editim var ve bunlara otomatik olarak değerleri editenter olayında aktarıyorum. Buradaki verileri kaydet butonuna tıklayıp veri tabanına kaydettikten sonra forma refresh çekiyorum ve editlerin içine girdiğimde editenter olayı tetikleniyo ve sayılar yine otomatik olarak geliyo ancak edite olan odaklanma geçtikten sonra değer siliniyo :S yani üzerine gidip enter olayında istediğim oluyo ancak odağı kaybettiği an değer kayboluyo ne yapmam gerekir acaba bir fikri olan var mıdır ? şimdiden çok teşekkürler...
neden dbedit nesnesini kullanmıyoruz...
Siz hayal edin...Biz yapalım TuannaSoft...