Aplication Error

Firebird ve Interbase veritabanları ve SQL komutlarıyla ilgli sorularınızı sorabilirsiniz. Delphi tarafındaki sorularınızı lütfen Programlama forumunda sorunuz.
Kullanıcı avatarı
haydarxxx
Üye

Aplication Error

Mesaj gönderen haydarxxx »

Slm
Arkadaşlar benim projelerim durup durup sorun çıkartıyor.Nedenini de anlamış değilim.Projemi çalıştıramıyorum va aşağıdaki hatayı veriyor

Kod: Tümünü seç

Aplication Error (form başlığı)
Exception EIBClientError in module KursKayıt.exe at 000A3118.Dataset open

Eror (form başlığı)
Runtime error 216 at 00403436
nasıl düzeltme yapacağım .Firebird ü kaldırdım yeniden kurdum gds32.dll yi temizledim yeniden yükledim ama değişen bir şey olmadı.Lütfen yardım projemi açamıyorum.
Kullanıcı avatarı
aslangeri
Moderator
İletişim:

Mesaj gönderen aslangeri »

s.a.
veri tabanının yolunu nasıl alıyosun. program çalıştıktan sonra bir dosyadan okutuyorsan (vb.) tasarım anında database bileşenini açık kaldığı için olabilir.
tasarımda database bileşenini(ve transactionları) kapat. tekrar derle. programı bi çalıştır bakalım ne diyecek.
kolay gelsin.
Duyduğun Şeylerin Söylediklerim Olduğuna Eminim Ama
Anladığın Şeylerin Anlatmak İstediklerim Olduğuna Emin Değilim
Kullanıcı avatarı
haydarxxx
Üye

Mesaj gönderen haydarxxx »

Hocam dediklerinizi daha önce yapmıştım ama yinede tekrar denedim bir şey değişmedi.Projemde bir edit in change özelliğine sql yazmıştım onu kaldırdım düzeldi.Proje çalışırken bir sorun yok ama kapattığımda şimdi de şu hatayı alıyorum

Exception Ethread in Module KursKayit.exe at 000279F8 Thread Error : İşleyici geçersiz (6).

Sorunu çözmeye çalışıyorum ama ne iştir anlayamıyorum:?