Delphi 7 kullanıyorum.
Kod yazılan editör penceresinde mesela begin end gibi kodlar kalın yazıyordu. Nasıl olduysa artık hepsi aynı ince yazıyor. Delphi programını unistall edip, yeniden kurulum yaptım. Ama sorunum çözülmedi. Ne diye aratacağımı da bilmediğim için detaylı arama yapamadım. Yardımlarınızı bekliyorum. Saygılar.
Delphi 7 Sabit Kodlarda Sorun !
Forum kuralları
Forum kurallarını okuyup, uyunuz!
Forum kurallarını okuyup, uyunuz!
Re: Delphi 7 Sabit Kodlarda Sorun !
Ana Menüden. Tools -> Editor Options -> Color -> Element: Reversed word
editor içerisinde istediğin değişikliği yapabilirsin. ayrıca aynı menuye editor uzerinde sağ click ile Properties ile ulaşabilirsin.
editor içerisinde istediğin değişikliği yapabilirsin. ayrıca aynı menuye editor uzerinde sağ click ile Properties ile ulaşabilirsin.
Kod: Tümünü seç
the right is the right
Teşekkür ederim, oraya ulaştım orda bold işaretli. ama bende tam olarak kalın görünmüyor. burdaki yazımdada kalın yapıyorum o da tam kalın görünmüyor. ya gözlerim de sorun var ya da başka windows ile ilgili bi sorun 

Merhaba , delphi32.exe nin bulunduğu dizinde, D7RegClean.exe dosyası var, bu yüklediğiniz bileşenleri ve tüm kişiselleştirilmiş ayarları temizler, bunu bir deneyin.
İyi çalışmalar.
İyi çalışmalar.
Volkan KAMADAN
www.polisoft.com.tr
www.polisoft.com.tr
manaz yazdı:Teşekkür ederim, oraya ulaştım orda bold işaretli. ama bende tam olarak kalın görünmüyor. burdaki yazımdada kalın yapıyorum o da tam kalın görünmüyor. ya gözlerim de sorun var ya da başka windows ile ilgili bi sorun

Onu deneme şansım olmadı. Bilgisayarım değişti
şimdi yeniden kuruyorum. Büyük ihtimalle o sorun devam etmez. Teşekkür ederim yardımlarınız için.