Chart Bilen Yokmu ???????????
Forum kuralları
Forum kurallarını okuyup, uyunuz!
Forum kurallarını okuyup, uyunuz!
-
- Üye
Chart Bilen Yokmu ???????????
Arkadaşlar;
Uzun zamandır arıyorum fakat bir çözüm bulamadım. Yapmak istediğim şu tablomda 5 ayrı plaka 5 kullanıcı var her kullanıcı her arabayı kullanıyor.
İstediğim grafik olarak göstermek Chart hangi araba kaç km yol yapmış ve kim tarafından kullanılmış bunu görmek istiyorum yardımcı olacak arkadaşlara şimdiden teşekkür ederim.
Uzun zamandır arıyorum fakat bir çözüm bulamadım. Yapmak istediğim şu tablomda 5 ayrı plaka 5 kullanıcı var her kullanıcı her arabayı kullanıyor.
İstediğim grafik olarak göstermek Chart hangi araba kaç km yol yapmış ve kim tarafından kullanılmış bunu görmek istiyorum yardımcı olacak arkadaşlara şimdiden teşekkür ederim.
- Dosya ekleri
-
- Ornek.rar
- Ornek
- (16.54 KiB) 72 kere indirildi
En son erdogan_ozkaya tarafından 14 Oca 2010 11:26 tarihinde düzenlendi, toplamda 4 kere düzenlendi.
Re: Chart Yardım Lütfen
sıkıştırıp eklediğiniz dosyayı indirip incelemek zor geliyor gerçekten. buraya resim olarak ekleyin ve veri yapınızı anlatın.
-
- Üye
Kod: Tümünü seç
Kullanıcı Plaka YaptığıKm
Hasan 34 A 1 88
Hasan 34 A 2 55
Hasan 34 A 1 45
Erdogan 34 A 1 24
Erdogan 34 A 3 67
Erdogan 34 A 2 34
Erdogan 34 A 1 23
yardımınız için çok teşekkür ederim.
bu üç boyutlu bir grafik olur ancak. Parametre sayısı fazla olduğundan hepsini birden nasıl tek grafik üzerinde gösterebilirsinizki? Ancak şu şekilde olur, çubuk grafik kullanırsınız. Her çucuk bir arabanın kullanımını gösterir, çubuk içinde farklı bölümler bulunur, bu bölümlerde sürücüleri temsil eder.
-
- Üye
Önerine açığız fakat nasıl yapacağız nere yazacağız demekle olmuyorki
acaba örnek bir proje veya kod verebilirmisin ?

Re: ACİL!! Chart Yardım Lütfen
isteğiniz olay "stacked bar chart" olarak geçiyor, googlede arama yapıp siteleri inceleyebilirsiniz. ben kullanmadım hiç.
-
- Üye
Re: ACİL!! Chart Yardım Lütfen
evet olabilir baya araştırdım fakat örnek bir projeyi bırak bir kod bile bulamadım
bulabileceğim bir kod veya olursa proje çok sevinirim teşekkürler ilgine
bir site buldum fakat örnek proje yok http://www.swiftchart.com/example.htm sadece örnek göstermişler
yok ya bulamadım valla bilen arkadaşlar yardımınızı esirgemeyin

bir site buldum fakat örnek proje yok http://www.swiftchart.com/example.htm sadece örnek göstermişler
yok ya bulamadım valla bilen arkadaşlar yardımınızı esirgemeyin

Forum kuralları hatırlatması
Lütfen konu başlığını düzeltiniz!
Duyduğun Şeylerin Söylediklerim Olduğuna Eminim Ama
Anladığın Şeylerin Anlatmak İstediklerim Olduğuna Emin Değilim
Anladığın Şeylerin Anlatmak İstediklerim Olduğuna Emin Değilim