S.A ARkadaşlar;
Şimdi anlatacağım konunun yeri burası mı bilmiyorum ama arkadaşın birisi acayip kafamı karıştırdı benim deiçim hiç rahat etmedi. Şimdi arkadaşlar benim delphi 7 de firebird V.2.1 veritabanbını ile yazmış olduğum bir ticari uygulama var bitince inşallah satacam.Geçenlerde arkadaşın birisi vt bağlantısını nasıl yaptın dedi bende Interbase db componentleri ile dedim. O arkadaş da programını sattığın zaman müşteri yani programı kullanan kişi 1000 in üzerinde kayıt girdiği zaman program patlayabilir felan dedi benimde acayip moralim bozuldu ve size burada ki tecrübeli abilerime sormak istiyorum program nasıl patlar yani sebebi nedir progra yazarlen vt bağlantısını kod ile mi yapmalıyım yoksa db Componentleri ile mi beni bu konuda aydınlatırsanız çok seviniirm..... hayırlı ramazanlar...
Program nasıl Patlar ...????
Forum kuralları
Forum kurallarını okuyup, uyunuz!
Forum kurallarını okuyup, uyunuz!
Re: Program nasıl Patlar ...????
interbase bilesenlerini kullanarak firebird veritabanina islem yaptigim programim var.
üzerinde sanirim su an itibari ile 100 bin kayit mevcut. haftanin 5 günü üzerinde 4 ayri bilgisayar ile islem yapiliyor. her gün sabah 8 den 16³°'a kadar.
patlama olmadi, yada bilgisayarin hoperlörleri olmadigi icin patlama sesini duymamis olabilirim : ))
yok öyle bisey güzel kardesim.
üzerinde sanirim su an itibari ile 100 bin kayit mevcut. haftanin 5 günü üzerinde 4 ayri bilgisayar ile islem yapiliyor. her gün sabah 8 den 16³°'a kadar.
patlama olmadi, yada bilgisayarin hoperlörleri olmadigi icin patlama sesini duymamis olabilirim : ))
yok öyle bisey güzel kardesim.
kıdemsiz üye
valla mı diyon abi yav valla şimdi içim çok rahat etti içim arkadın birsi öyle dedi gece uyuyamadım nerdeyse çok sağol tşk ederim...
yine de belli olmaz...müşterilerine dikkatli olmalarını öner ve sorumluluk kabul etme. 

Patlıyacak olduktan sonra 1000 kaydı beklemedende patlar.
işin sırrı ağ trafiğini mümkün olduğu kadar minimumda tutmakta.
işin sırrı ağ trafiğini mümkün olduğu kadar minimumda tutmakta.
Duyduğun Şeylerin Söylediklerim Olduğuna Eminim Ama
Anladığın Şeylerin Anlatmak İstediklerim Olduğuna Emin Değilim
hocam program ağda çalışmıyacak sadece tek bilgisayarda çalışacak. Birde programda bişey çıkarsa adamlar parasını geri isterse ne olacak..???
s.a.
piyasadaki ticari programları yüklerken çıkan lisans metnini bi oku istersen.
orada genellikle
piyasadaki ticari programları yüklerken çıkan lisans metnini bi oku istersen.
orada genellikle
tarzında bi ibare olur....bu program işlerinizi tam ve eksiksiz olarak yapmayı taahhüt etmez ...
Duyduğun Şeylerin Söylediklerim Olduğuna Eminim Ama
anladım hocam tşk ederim verdiğiniz bilgiler için...