EL TERMİNALİ
Forum kuralları
Forum kurallarını okuyup, uyunuz!
Forum kurallarını okuyup, uyunuz!
Re: EL TERMİNALİ
Buraya bak sistem windows mobile mi windows ce mi ona göre dosyayı çekmen lazım
http://www.mobile.datalogic.com/Skorpio ... _1_SW.html
http://www.mobile.datalogic.com/Skorpio ... _1_SW.html
Verdiğin linkten dosyayı bilgisayarıma indirdim. Dosyayı kopyalayıp usb kablo ile terminale girip yapıştırmak istedim ancak "File Conversion" başlıklı bir mesaj kutusu açıldı. Kutuda aşağıdaki mesaj yazıyor:
Microsoft ActiveSync may need to convert files when synchonizing between your mobile device and this desktop computer.
Note: A converted file might not contation all information found in the original file.
Microsoft ActiveSync may need to convert files when synchonizing between your mobile device and this desktop computer.
Note: A converted file might not contation all information found in the original file.
s.a.
dosya el terminaline gönderildiği zaman dönüştürülecek diyor.
dönüştürüldüğü zaman da orjinali ile aynı olmayabilir diyor.
en kısa zamanda bir sözlük edinilmesine....
kolay gelsin.
dosya el terminaline gönderildiği zaman dönüştürülecek diyor.
dönüştürüldüğü zaman da orjinali ile aynı olmayabilir diyor.
en kısa zamanda bir sözlük edinilmesine....
kolay gelsin.
Duyduğun Şeylerin Söylediklerim Olduğuna Eminim Ama
Anladığın Şeylerin Anlatmak İstediklerim Olduğuna Emin Değilim
v.a.s. sayın aslangeri, Allah razı olsun, siz beni güldürdünüz, Allah da sizi güldürsün. En kısa zamanda bir sözlük edineceğim. 
Bir şey sormak istiyorum. Dosyanın boyutu 23,7 MB, bu boyut cihaz için sorun teşkil eder mi?

Bir şey sormak istiyorum. Dosyanın boyutu 23,7 MB, bu boyut cihaz için sorun teşkil eder mi?
Akadaşlar, bir şey sormak istiyorum. Dosyanın boyutu 23,7 MB, bu boyut cihaz için sorun teşkil eder mi?
Kusura bakma ben sana yanlış linki vermişim. O çektiğini içinde exe dosya ile muhtemelen terminalin içine kendisi kopyalıyor. Windowsta dosya aktarımı için ise ActiveSync yüklemelisin.
http://www.mobile.datalogic.com/tools/d ... .2.0.2.zip
http://www.mobile.datalogic.com/tools/d ... .2.0.2.zip
Sorun değil orhancc, bu arada bizdeki cihazda ActiveSync_4.5 yüklü. Bu işimizi görür mü yoksa senin verdiğin linktekini de yükleyeyim mi?
Merhaba.
Bizdeki cihazda ActiveSync_4.5 yüklü. Bu işimizi görür mü yoksa sayın orhancc'nin 2 mesak önceki 23 Arl 2010 tarihinde 18:57'de yazdığı mesajdaki linktekini de yükleyelim mi? Bilgisi olan arkadaşlardan yardım bekliyorum.
Bizdeki cihazda ActiveSync_4.5 yüklü. Bu işimizi görür mü yoksa sayın orhancc'nin 2 mesak önceki 23 Arl 2010 tarihinde 18:57'de yazdığı mesajdaki linktekini de yükleyelim mi? Bilgisi olan arkadaşlardan yardım bekliyorum.
s.a.
Amin....
Activesync son sürümü bildiğim kadarı ile 4.5 vista ve win 7 lerde ismi değişti (mobile device sender gibi bişey oldu).
el terminaline dosya kopyalmak için ekte gönderdiğim programı kullanabilirsin.
gönderdiğim programı senin programın ile aynı dizine koyarsın veya komut satırında gönderdiğim dosyanın yolunuda yazarsın yada gönderdiğim dosyanın bulunduğu dizini path de tanımlarsın bu sana kalmış.
kullanımı
maindir=rcmd.exe dosyasının bulunduğu dizin
kolay gelsin
Merak yazdı:.....siz beni güldürdünüz, Allah da sizi güldürsün...
Amin....
Activesync son sürümü bildiğim kadarı ile 4.5 vista ve win 7 lerde ismi değişti (mobile device sender gibi bişey oldu).
el terminaline dosya kopyalmak için ekte gönderdiğim programı kullanabilirsin.
gönderdiğim programı senin programın ile aynı dizine koyarsın veya komut satırında gönderdiğim dosyanın yolunuda yazarsın yada gönderdiğim dosyanın bulunduğu dizini path de tanımlarsın bu sana kalmış.
kullanımı
Kod: Tümünü seç
winexec(PChar(Maindir+'\rcmd.exe copy "'+kopyalanacakdosya+'" "'+elterminalindekidizin+'"'),0);
kolay gelsin
- Dosya ekleri
-
- rcmd.rar
- (29.04 KiB) 94 kere indirildi
v.a.s. sayın aslangeri. Abi bu konuda çok acemiyim ve inan hiç bilgim yok dersem yalan olmaz. Mesajınızda "gönderdiğim programı senin programın ile aynı dizine koyarsın veya komut satırında gönderdiğim dosyanın yolunuda yazarsın yada gönderdiğim dosyanın bulunduğu dizini path de tanımlarsın" cümlesini okuyunca dondum kaldım. Ne yapacağımı şaşırdım. 
Bu nedir, nasıl yapılır? Nereden gireceğimi, nasıl yapacağımı adım adım yazar mısınız? Kusura bakmayın, işi bilmeyen acemiyle uğraşmak zor. Hakkınızı helal edin.

Bu nedir, nasıl yapılır? Nereden gireceğimi, nasıl yapacağımı adım adım yazar mısınız? Kusura bakmayın, işi bilmeyen acemiyle uğraşmak zor. Hakkınızı helal edin.
ozaman
winexec ile rcmd exe dosyasını çalıştıracaksın.
den sonrasını görmeaslangeri yazdı:gönderdiğim programı senin programın ile aynı dizine koyarsın
winexec ile rcmd exe dosyasını çalıştıracaksın.
Tamam Abi ne olur kızma ama yazdığın "winexec ile rcmd exe dosyasını çalıştıracaksın" cümlesini nasıl yapacağımı adım adım yazar mısın?