Php Listeleme sorunu YARDIM
-
- Üye
Php Listeleme sorunu YARDIM
.
En son caporeista tarafından 08 Ağu 2024 05:59 tarihinde düzenlendi, toplamda 1 kere düzenlendi.
Re: Php Listeleme sorunu YARDIM
sorgunuzda WHERE şartı yok. Kullanıcın tıkladığı ürün ID'sine göre çekmelisiniz.
-
- Üye
hocam onu yazıyorum WHERE urunler.urunID = urunler.urunID olarak ama bu defa hata veriyo zaten anlamadığım kısım o where yi nasıl kullanmalıyım ki doğru sonuç versin.
Kod: Tümünü seç
WHERE urunler.urunID = urunler.urunID
sayfalar arası POST yada GET yöntemiyle veri taşımalısınız. Üzerine tıkladığınıza göre GET ile bu işi yapmanız daha kolay olur. Örnek vermek gerekirse;
detay.php?id=xxx şeklinde koymalısınız ürünlerin linkini. detay.php dosyası içinde $_GET["id"] şeklinde okuyabilirsiniz parametreyi.
-
- Üye
detaya gönderirken zaten ıd ye göre gönderiyorum ve gidiyo hangi ütüne tıklarsam urundetay.php?urunID=8 gibi sonunda ıd düzgün bi şekilde gidiyo sıkıntı urundetay.php sayfasında oluyo orda hep aynı ürünü gösteriyo yani gelen ıd takmıyo 

-
- Üye
bu arada sorunum 2. resimde ürün markası diyo ya o yani onu almadan sorgumu yapıp düzgün bi şekilde çekebiliyorum veriyi ama iki tablodaki veriyide aynı anda çekmek istediğimde bu oluyo.
sorgunuzun sonuna WHERE urunler.urunID = $_GET[id] eklerseniz istediğiniz olacaktır.