çalışmayan exe
Forum kuralları
Forum kurallarını okuyup, uyunuz!
Forum kurallarını okuyup, uyunuz!
çalışmayan exe
s.a. merhabalar
windows7 üzerinde kullandığım virtualbox ta (winxp) delphi7 ve firebirdle hazırladığım projemde exe virtualbox üzerinde çalışmakta map yaparak windows7 ye aktardığım exe açılmıyor hata uyarı yok.daha önce böyle bir sıkıntı yok tu sorunsuz çalışıyordu.mouse çalışıyor gibi gösterip hiçbir şey olmamış gibi duruyor ve exe çalışmaya başlamıyor.görev yöneticiden de takip ettiğimde exe ye çift tıkladığımızda uygulamayı görüyoruz 2 sn gözüküyor yok oluyor.antivirüs yok firewall kapalı. firebird servisi start-stop kontrolu ettim.derleme ve ya compile ile ilgili bir ayar mı söz konusudur? msj yazan arkadaşlara şimdiden teşekkürler..
windows7 üzerinde kullandığım virtualbox ta (winxp) delphi7 ve firebirdle hazırladığım projemde exe virtualbox üzerinde çalışmakta map yaparak windows7 ye aktardığım exe açılmıyor hata uyarı yok.daha önce böyle bir sıkıntı yok tu sorunsuz çalışıyordu.mouse çalışıyor gibi gösterip hiçbir şey olmamış gibi duruyor ve exe çalışmaya başlamıyor.görev yöneticiden de takip ettiğimde exe ye çift tıkladığımızda uygulamayı görüyoruz 2 sn gözüküyor yok oluyor.antivirüs yok firewall kapalı. firebird servisi start-stop kontrolu ettim.derleme ve ya compile ile ilgili bir ayar mı söz konusudur? msj yazan arkadaşlara şimdiden teşekkürler..
Re: çalışmayan exe
Yardım edebilecek yok mu?
Analyze kısmında hata veriyor hata resmini yarın yollayacagım
Kusura bakmayı, ekran görüntüsü bu şekilde paylaşılmaz, Bilmediğinizi var sayarak nasıl yapmanız gerektiğiniz anlatıyorum; klavyeden ctrl + print screen tuşuna basın sonra paint açıp ctrl + v ile resmi yapıştırın....
İşi bilen yardım eder, az bilen akıl verir, bilmeyen eleştirir, yapamayan ise çamur atar...
evet bilmiyordum konuyla ilgili bilginiz var mı?
Hocam o paylaştığınız resim linkinden kimin ne anlamasını bekliyorsunuz, Ekran görüntüsü almayı bilmediğinizi yazmışsınız,
bende size nasıl yapıldığını yazdım, zahmet olamaz ise ekran görüntüsünü daha anlaşılır paylaşsanız ben bilemesem bile bir bilen elbet cevaplar...
bende size nasıl yapıldığını yazdım, zahmet olamaz ise ekran görüntüsünü daha anlaşılır paylaşsanız ben bilemesem bile bir bilen elbet cevaplar...
İşi bilen yardım eder, az bilen akıl verir, bilmeyen eleştirir, yapamayan ise çamur atar...
-
- Üye
windows uyumluluk ve/veya 32/64 bit sorunundan kaynaklanıyo olabilirmi yönetici olarak çalıştırdınmı ?
type
Tform1 = class(Tform)
Tform1 = class(Tform)
Denedim fakat olmadı Program açılmıyor bu ekrana gelen hata önemsiz neden derseniz yeni bir proje açıp sadece Edit ve bir buton koyup exe yapıyorum çalışıyor analyze Project tıklayınca aynı hatayı veriyor programında kullanmadığım zlib isimli komponent ile ilgili de bir sorun var kaldıracağım