Mrb;
Veritabanına ulaşmak için dcom uygulaması geliştirdim ve başarı ile bağlanıyordum. Antivirüs uygulamayı malware olarak görüp sildi ve engelledi. Tekrar çalıştırmama rağmen uygulama ekrana geliyor fakat antivirüs engellediği için kilitleniyor. Engellemeyi nasıl kaldırabilirim ve dcom bağlantısını hata vermeden nasıl kontrol edebilirim. try except yaptım olmadı.
Dcom Uygulaması
Forum kuralları
Forum kurallarını okuyup, uyunuz!
Forum kurallarını okuyup, uyunuz!
- pasa_yasar
- Üye
Re: Dcom Uygulaması
antivirüsü kaldırdım fakat dcoma erişemiyorum ekrana geliyor fakat çalışmıyor. Dcom uygulamasına debug uygulayabilirmiyiz internette aradım fakat tam anlayamadım. Try except arasında dcom debug ile hata kontrollerini kontrol eder sağlıklı bir erişim sağlayabilirim
DCOM bağlantısı tek başına malware gerekçesi olduğunu düşünmüyorum.
Sadece bağlantı kısmını basit bir proje kurup deneyin virüs algılıyor mu?
Sonra adım adım yürüyün, süpriz ve vazgeçilebilir bir kısım ile virüs tanısı oluşuyorsa kararınızı verir ona göre bir yol izlersiniz.
Sadece bağlantı kısmını basit bir proje kurup deneyin virüs algılıyor mu?
Sonra adım adım yürüyün, süpriz ve vazgeçilebilir bir kısım ile virüs tanısı oluşuyorsa kararınızı verir ona göre bir yol izlersiniz.
- pasa_yasar
- Üye
Antivirüs yetki engeli yaratmış. Güvenlik sekmesinde yetki verdiğimde yetki sınırlaması hatası veriyor.
- pasa_yasar
- Üye
Dcoma debug uygulayabiliyormuyuz. En azından hata verdi mi kontrol altına alayım ve bağlantı sağlamadan diğer bölümlere geçeyim
- pasa_yasar
- Üye
Dcom uygulamasında veritabanına ulaşma kısmını kapattım. ki veritabanı için kullanıyordum. Dcom çalıştırınca sorunsuz çalıştı. Form ekrana geldi. Fakat veritabanına bağlantı sağladığımda kilitleniyor. Veritabanı local ve uzak mysql. Nesneler UniDac
- pasa_yasar
- Üye
Sorun veritabanı değilmiş RemoteDataModuleCreate olayına ne yazarsam kilitleniyor. Bildirim formuna çalışıyor yazısı gönderdim yine kilitlendi.
- pasa_yasar
- Üye
Sorun çözüldü. Yeniden programladım çözüldü. Eskisindeki hata neydi hala bulamadım.