Merhaba.
Televizyon yayınlarını izleyebileceğim küçük bir program yapmam gerek, araştırma yaptım, eskiden media playerden izlene biliniyormuş şimdi media playerin bu desteğini kaldırmış media player dışında tv yayınlarını nasıl izleyebilirim...
Televizyon yayınlarını alma
Forum kuralları
Forum kurallarını okuyup, uyunuz!
Forum kurallarını okuyup, uyunuz!
Re: Televizyon yayınlarını alma
Vlc'yi araştır, kullanmayı öğrendikten sonra delphi helper unitleri de mevcut.
mrmarman yazdı:Vlc'yi araştır, kullanmayı öğrendikten sonra delphi helper unitleri de mevcut.
İlginize teşekkür ederim, vlc araştırdım fakat somut bir şey bulamadım,

VLC derken programı incelerken asıl öğrenmen gereken kısımları kazanım olarak bilgi dağarcığı oluşsun istedim.
Streaming nedir ile başlayan bir sürü konu hakkında bilgi almadan bu işe başlamak hata olur.
Bazı temel bilgileri almadan projeye başlamak doğru değildir. Özellikle teknik bilgi altyapısı gerektiren internet tv yayıncılığı yapmak veya almak konularında.
Ama diyorsan ki; ben bir webbrowser içinde göstereyim o zaman forumdaki örnekler sana yeterli bilgiyi sağlar.
Bu linkte inceleyebilirsiniz.
Streaming nedir ile başlayan bir sürü konu hakkında bilgi almadan bu işe başlamak hata olur.
Bazı temel bilgileri almadan projeye başlamak doğru değildir. Özellikle teknik bilgi altyapısı gerektiren internet tv yayıncılığı yapmak veya almak konularında.
Ama diyorsan ki; ben bir webbrowser içinde göstereyim o zaman forumdaki örnekler sana yeterli bilgiyi sağlar.
mrmarman yazdı:VLC derken programı incelerken asıl öğrenmen gereken kısımları kazanım olarak bilgi dağarcığı oluşsun istedim.
Hocam sizin web siteniz üzerinde test yaptım fakat (error loading player: could not load player configuration) hatası alıyorum "flash güncel"
Kod: Tümünü seç
begin
WebBrowser1.Silent := True;
WebBrowser1.Navigate('http://aktuelkamera.org/arman/a/b.html');
end;
sisteminde flash yüklü ise aşağıdaki şekilde dene çalışacaktır.,
Kod: Tümünü seç
Uses ComObj;
procedure TForm1.BitBtn1Click(Sender: TObject);
Var
XIEpp : OleVariant;