Kayıt biligileri alma
Forum kuralları
Forum kurallarını okuyup, uyunuz!
Forum kurallarını okuyup, uyunuz!
Re: Kayıt biligileri alma
Sorunun JStringToString den kaynaklandığını öğrendim. fakat getDeviceId Jstring tipinde Jstringi stringe başka nasıl çevirebiliriz?
Gün gelecek, dilleri, elleri ve ayakları yapmış oldukları bütün kötülükleri tek tek bildirerek aleyhlerinde şahitlik edecektir. [Nur Suresi 24]
- USES satırında Androidapi.JNI.JavaTypes kullanıyorsun ya şimdi onun yerine Androidapi.Helpers kullanmayı dener misin...
- Sanırım bir tablo oluşturup eski projelerimizdeki bu değişiklikleri yeni bir anlayışla yeniden güncellemek durumunda kalıcaz.
Re: Kayıt biligileri alma
Aynen dediğiniz gibi yapınca sorun çözüldü.
Teşekkür ederim Muharrem Abi.
Teşekkür ederim Muharrem Abi.
Gün gelecek, dilleri, elleri ve ayakları yapmış oldukları bütün kötülükleri tek tek bildirerek aleyhlerinde şahitlik edecektir. [Nur Suresi 24]
Merhaba, yukarıdaki kod ile ussd kodu çalışıyor. Elinize sağlık. Ancak dönen ussd kodunu nasıl alabiliriz yardım eder misiniz.mrmarman yazdı:Hatta kodunu da vereyim.. Dönen USSD kodunu almadan önce göndermeyi yapmak lazım değil mi![]()
*101# ile şebeke araması yapar.
Not : # sembolü özel olduğundan WEB mantığıyla %23 olarak yazdım. Zaten göründe anlarsınız.
Kod: Tümünü seç
Uses Androidapi.JNI.GraphicsContentViewText, FMX.Helpers.Android; procedure TForm1.Button1Click(Sender: TObject); var Intent : JIntent ; // Androidapi.JNI.GraphicsContentViewText strNo : String; begin strNo := 'tel:*101%23'; Intent := TJIntent.Create ; Intent.setAction ( TJIntent.JavaClass.ACTION_CALL ) ; Intent.setData ( StrToJURI ( strNo ) ) ; // FMX.Helpers.Android SharedActivity.startActivity ( Intent ) ; end;