Video ya resim veya başka bir video görseli ekleme

Delphi'de kod yazma ile ilgili sorularınızı bu foruma yazabilirsiniz.
Kullanıcı avatarı
mrmarman
Üye
İletişim:

Re: Video ya resim veya başka bir video görseli ekleme

Mesaj gönderen mrmarman »

Decklink direk sdi çıkış aldığından ikinci ekran olarak onu gösterir, paslibvlc de tam ekran yaptın mı işlem tamam.
Deneyip sonucu değerlendir. Olmayacak bir şey değil, verdiğim örnek zaten istediğin hakkında fikir verecektir.
Resim
Resim ....Resim
thelvaci
Kıdemli Üye
İletişim:

Mesaj gönderen thelvaci »

Ben zamanında bunun için Inca RTX kartı kullanmıştım. Epey yararlı da bir API'si vardı. Playout için DirectShow ve filtreler ile uğraşırsan daha güçlü bir elin olur diye düşünüyorum. GraphEdit programı en büyük yardımcın olabilir.
thelvaci
Kıdemli Üye
İletişim:

Mesaj gönderen thelvaci »

Ayrıca KJ istiyorlar ise roll ve crawl da isterler muhtemelen. İlk başta bu tarz projeler basit görünebilir ama sonra istekler farklılaşabilir. SDK'sı olan profesyonel bir kart tercih etmeniz daha hızlı ve verimli ilerlemenizi sağlayabilir.
Kullanıcı avatarı
hido
Üye

Mesaj gönderen hido »

brs yazdı:Selam,

Videoya logo eklemek için dosyayı indirdim fakat hata alıyorum açıkçası sorunu çözmedim, konu hakkında bilgisi olan arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim, sorun ise Run yaptığımda (PasLibVlcPlayer1) hatası alıyorum bu hatayı nasıl düzeltebilirim...

Hata resim:
Resim

Temizlemiş hali:
http://s6.dosya.tc/server3/e9w8o9/PasLibVlc.rar.html

Orjinal:
http://prog.olsztyn.pl/paslibvlc/download.php?v=2.2.0

Selam budurumu bende yaşamıştım ve halende sorunu çözemedim, neden kaynaklanıyor bilemiyorum...