ewet lisansla programını koruma altına alırsın. bu bahsettiğiniz programları hiç incelemedim, işimde olmaz walla, yani ne yapıyor diye ona harcıyacağım vakti kendime ayırırım daha iyi

birde bu decompilerlar bana yazılmış source u olduğu gibi gösterebileceklerini sanmıyorum, diyelimki öyle yapıyorlar, yaw gün geliyor ben 2 ay önce yazdığım procedure ü çözerken zorlanıyorum, elalem komple programı nasıl çözsün.

çözersede walla dediğim gibi helal olsun adama demekki yazdıklarım rağbet görüyor, demekki bişiler yapmışım

bi tavsiye alakasız 2-3 yerine adınızı kimlik bilgilerinizi yazın, ama bunu string olarak değil encript ederek yazın uzun uzun değil ama, daha sonrada atıyorum programa parametre olarak 'sEnİYazAnKimdirLoo' gibi bişi gönderildiğinde (tabi bunuda encrypt edin) o yazdığınız kimlik bilgileri mesajla gösterin.
İsteyen istediği kadar stringleri prog adını hatta içindeki resimleri bile değiştirse bu dediğimi yapması bulup bunlarıda değiştirmesi imkansızın kübü olur

ama bakın bu asla yapılmaz demek değildir. kendi adıma söyliyorum bunu yapan birini bulursam eğer beni yanına çırak alsın diye üste para bile veririm
Kolay gele
Not:
Birde sohbete dönebilecek konuları Sohbet kısmına yazalım, bu yazıyı kilitlemiyorum ama buna dikkat ederseniz forum adına dolayısıyla sizin adınıza faydalı olacaktır. Bu mesajın devamına eklemeyin sohbet kısmına devam edin.