Firebirddeki bilgileri plu olarak export etmek

Delphi'de kod yazma ile ilgili sorularınızı bu foruma yazabilirsiniz.
ng
Üye
İletişim:

Firebirddeki bilgileri plu olarak export etmek

Mesaj gönderen ng »

Bu konu ile ilgili arama yaptım ancak yeterli bilgi bulamadım. Sorunum çok basit veri tabanındaki belirli şartları sağlayan kayıtlarla plu uzantılı bir dosya oluşturmasını istiyorum. Bunu nasıl yapabilirim? Yardımlarınız için şimdiden teşekkürler.
DotCom
Kıdemli Üye
İletişim:

Mesaj gönderen DotCom »

merhaba ,

sanırım olivetti 6000 bir yazar kasanız var ,

yalnış hatırlamıyor isem , PLU dosyalarını NKDEMO ile oluşturuyorduk , yalnışmıyım ?

kolay gelsin.
ng
Üye
İletişim:

Mesaj gönderen ng »

Hayır olivetti yazarkasam yok. Sotk tablomda bulunan bazı stok kayıtlarını plu haline getirip bunları elektronik teraziye göndermek istiyorum.
Kullanıcı avatarı
aslangeri
Moderator
İletişim:

Mesaj gönderen aslangeri »

S.A.
eğer plu dosyasının formatını biliyorsan stok tablondan kayıtları çek ve plu uzantısı vererek kaydet.
kaydetme işlemini plu dosyasının formatına göre yapacaksın. formatı bilmediğim için kaydetme işleminin detayları hakkında bilgi veremiyorum.
Kolay gelsin.
Duyduğun Şeylerin Söylediklerim Olduğuna Eminim Ama
Anladığın Şeylerin Anlatmak İstediklerim Olduğuna Emin Değilim
Misafir

terazi nin markası?

Mesaj gönderen Misafir »

kullandığın terazinin markası konusunda bildi verirsen de yardımcı olabilirim sanırım.

digi CAS veya bizerba ise ben de örnek dosyaları var sanırım.
ng
Üye
İletişim:

Mesaj gönderen ng »

Terazinin zaten kendisi ile gelen bir programı var. Bu programa girilen stok kodlarını ve birim fiyatlarını teraziye gönderebiliyoruz. Ancak zaten var olan kodları ve bilgileri ben kendi programım üzerinden göndermek istiyorum. Dosyanın formatını bilmiyorum ancak biraz uğraşırsam bulabilirim sanırım.