Firebirddeki bilgileri plu olarak export etmek
Forum kuralları
Forum kurallarını okuyup, uyunuz!
Forum kurallarını okuyup, uyunuz!
Firebirddeki bilgileri plu olarak export etmek
Bu konu ile ilgili arama yaptım ancak yeterli bilgi bulamadım. Sorunum çok basit veri tabanındaki belirli şartları sağlayan kayıtlarla plu uzantılı bir dosya oluşturmasını istiyorum. Bunu nasıl yapabilirim? Yardımlarınız için şimdiden teşekkürler.
S.A.
eğer plu dosyasının formatını biliyorsan stok tablondan kayıtları çek ve plu uzantısı vererek kaydet.
kaydetme işlemini plu dosyasının formatına göre yapacaksın. formatı bilmediğim için kaydetme işleminin detayları hakkında bilgi veremiyorum.
Kolay gelsin.
eğer plu dosyasının formatını biliyorsan stok tablondan kayıtları çek ve plu uzantısı vererek kaydet.
kaydetme işlemini plu dosyasının formatına göre yapacaksın. formatı bilmediğim için kaydetme işleminin detayları hakkında bilgi veremiyorum.
Kolay gelsin.
Duyduğun Şeylerin Söylediklerim Olduğuna Eminim Ama
Anladığın Şeylerin Anlatmak İstediklerim Olduğuna Emin Değilim
Anladığın Şeylerin Anlatmak İstediklerim Olduğuna Emin Değilim
terazi nin markası?
kullandığın terazinin markası konusunda bildi verirsen de yardımcı olabilirim sanırım.
digi CAS veya bizerba ise ben de örnek dosyaları var sanırım.
digi CAS veya bizerba ise ben de örnek dosyaları var sanırım.
Terazinin zaten kendisi ile gelen bir programı var. Bu programa girilen stok kodlarını ve birim fiyatlarını teraziye gönderebiliyoruz. Ancak zaten var olan kodları ve bilgileri ben kendi programım üzerinden göndermek istiyorum. Dosyanın formatını bilmiyorum ancak biraz uğraşırsam bulabilirim sanırım.