Herkese Kolay Gelsin
İnterbase için Hazırlanmış delphi uygulamasını yaklaşık 20 kadar clienta ayrı ayrı yüklüyorum.
Sorunum şu
Client uygulamada bir değişiklik yapmam gerektiğinde kampüs içindeki hemen hemen 20 binayı dolaşıp değiştirmek zorunda kalıyorum tabi programı kullananların bir çoğu değiştirme işlemini yapmakta zorluk çekiyorlar.
Aslında buna çözüm için Multi tier bir uygulama düşünüyorum ama böyle bir uygulamayıda nasıl becereceğimi tam olarak bilemiyorum
Arkadaşlar daha değişik bir önerisi olan veya multi tier uygulama hakkında bilgisi olanlardan cevap bekliyorum.
Hepinize tekrar kolay gelsin
Client uygulama Değişikliklerindeki Sıkıntı
Forum kuralları
Forum kurallarını okuyup, uyunuz!
Forum kurallarını okuyup, uyunuz!
ben guncellenen dosyayı herkesin erisebilecegi bir yere (mesela server bilgisayarda full erisimli bir klasor) kopyalıyorum
programdan burdaki dosyanın versiyonunu kontrol ediyorum
eger guncel versiyon ise kendi exe sini silip buraya guncel exeyi kopyalıyor ve sonra tekrar acıyor....
Bu sekilde cok rahat oluyor, her hangi bir hatanın duzeltilmesi de birkac dakika alıyor...
program icinden bir timer ile guncel versiyonu her 10 saniyede bir kontrol edebilirsin
programdan burdaki dosyanın versiyonunu kontrol ediyorum
eger guncel versiyon ise kendi exe sini silip buraya guncel exeyi kopyalıyor ve sonra tekrar acıyor....
Bu sekilde cok rahat oluyor, her hangi bir hatanın duzeltilmesi de birkac dakika alıyor...
program icinden bir timer ile guncel versiyonu her 10 saniyede bir kontrol edebilirsin
ÜŞENME,ERTELEME,VAZGEÇME