S.A Arkadaşlar,
Ben mouse desktop üzerine mesala bilgisarım iconu üzerine geldiğinde bir memo birleşeni üzerine o andaki ismi değilde windowsa giden create mesajını görmek istiyorum, yani hangi dilde olursa olsun makine ben bilgisayarım iconu üzerinde olduğunu görmüş olayım.
Yine aynı programda başlat menusu üzerinde programlara yada çalıştıra geldiğinide bu memo icersinde görmem mümkünmü, sizden ricam lütfen forumda arattırın gibi cevaplar vermeyin iki gündür sizin ve bir cok sitenin formunda arattırdıktan sonra soruyu soruyorum. birde lütfen bu iş hook ile yapılır gibi kısa cevaplarda vermeyin nasıl yapıldığı hakkında biraz bilgim var ama yaş ilerleyince sanırım kafa almıyor artık :)
hepinize kolay gelsin arkadaşlar
desktop iconları
Forum kuralları
Forum kurallarını okuyup, uyunuz!
Forum kurallarını okuyup, uyunuz!
Re: desktop iconları
biraz açar mısınız hocam şahsen anlayamadım.AykCan yazdı:Ben mouse desktop üzerine mesala bilgisarım iconu üzerine geldiğinde bir memo birleşeni üzerine o andaki ismi değilde windowsa giden create mesajını görmek istiyorum, yani hangi dilde olursa olsun makine ben bilgisayarım iconu üzerinde olduğunu görmüş olayım.
- sadettinpolat
- Moderator
- İletişim:
masaüstünde yer alan kısayolların özelliklerine girip en altta yer alan açıklama (comment) kısmına birşeyler yazarsanız ve daha sonra fareyle ilgil kısayolun üstüne gelirseniz buraya yazmış olduğunuz açıklama hint olarak karşınıza çıkar. adminin demek istediği buydu sanıyorumAykCan yazdı:kısayol özellikleri nedir mustafa kardeş biraz acıklarmısın
Arkadaşlar ben delphide program yazmak istiyorum soruyu akumadınızmı
yani sizin gibi arkadaşlara eleştirmek istemem ama lütfen soruyu okusanız. hookdan bahsediyorum memo birleşeninden bahseidyorum. hint ile yapacak olsam elbette bu foruma soru sormam giderim windows grubu bulurum onlara sorarım. sizden yardım istedim çünki delphi ile bu programı yapacam. Biraz daha acayım mouse mesala bilgisayarım iconu secildiğinde memo birleşeninin içersinde windowsun giden bir kod artık herne ise o yazacak cop kutusu secildiğinde memo yada listedit farketmez onun icersine windowsa creat etmesi için giden kod yazacak ve ben onları filtreliyecem eğer su geldi ise su ses dosyası ve su görüntü dosyası calıssın diyecem. uzun oldu ama sanırım anlatabilmişimdir hepinize şimdiden teşekkür ederim.
yani sizin gibi arkadaşlara eleştirmek istemem ama lütfen soruyu okusanız. hookdan bahsediyorum memo birleşeninden bahseidyorum. hint ile yapacak olsam elbette bu foruma soru sormam giderim windows grubu bulurum onlara sorarım. sizden yardım istedim çünki delphi ile bu programı yapacam. Biraz daha acayım mouse mesala bilgisayarım iconu secildiğinde memo birleşeninin içersinde windowsun giden bir kod artık herne ise o yazacak cop kutusu secildiğinde memo yada listedit farketmez onun icersine windowsa creat etmesi için giden kod yazacak ve ben onları filtreliyecem eğer su geldi ise su ses dosyası ve su görüntü dosyası calıssın diyecem. uzun oldu ama sanırım anlatabilmişimdir hepinize şimdiden teşekkür ederim.