Hangi Browser'ı Kullanıyor sunuz?

Delphi'de kod yazma ile ilgili sorularınızı bu foruma yazabilirsiniz.

Hangi Browser'ı Kullanıyor sunuz?

Anket 24 Oca 2005 04:24 tarihinde bitecek

Mozilla
10
20%
Firefox
14
28%
Opera
2
4%
Internet Explorer
21
42%
Diğer
3
6%

Toplam oy: 50

Kullanıcı avatarı
mussimsek
Admin
İletişim:

Mesaj gönderen mussimsek »

hocam biraz garip değil mi? Önce yüzlerce spam yükle ondan sonra onları silmeye uğraş. En güzeli hiç bulaşmaması değil mi?

Ayrıca M$ öyle spyware falan yapamaz, bu işte en ünlü olan firmayı parayı bastırıp aldılar :lol:

Kolay gelsin.
Kullanıcı avatarı
ALUCARD
Üye
İletişim:

Mesaj gönderen ALUCARD »

ben ie kullanıyorum şu an alışkanlıklarımdan vazgeçmeyede niyetim yok
بِسْمِ اللهِ الرَّحْمنِ الرَّحِيمِ
Forumun 365. Üyesi
Hiç Bir Şey İnsan Kadar Yükselemez ve Alçalamaz

Erkan ÇAĞLAR
Kullanıcı avatarı
mege
Admin
İletişim:

Mesaj gönderen mege »

mussimsek yazdı:hocam biraz garip değil mi? Önce yüzlerce spam yükle ondan sonra onları silmeye uğraş. En güzeli hiç bulaşmaması değil mi?

Ayrıca M$ öyle spyware falan yapamaz, bu işte en ünlü olan firmayı parayı bastırıp aldılar :lol:

Kolay gelsin.
:lol:
bu konuda mustafa abiye katıldığım gibieklemek istediğim bugün bedava o program yarın değil :!: alıştır sonra sat prensibiyle çalışıyor m$soft unutmayın. :)
.-.-.-.-.-.-.-. ^_^
Kullanıcı avatarı
mussimsek
Admin
İletişim:

yanlış anlama olmasın sakın. Biz kimseye ille de ie kullanmayın demiyoruz. Ama insanların alışkanlıklarından vazgeçmesi biraz zordur. İnsan tabiatı gereği değişikliklere daima direnir.

Biz sadece bu tarafta çok daha iyisi var diyoruz. Ben bu kolaylıkları bilsem, ilk günden mozillaya geçerdim.

Kolay gelsin.
ertug
Üye

Mesaj gönderen ertug »

Kullandığım tarayıcılar (kullanım sırasına göre): Mozilla, Opera, Firefox
Kullanmadığım tarayıcılar: M$ internet explorer (nam-ı diğer: virüs mıknatısı)

Kullandığım e-posta yazılımı: The Bat
Kullanmadığım e-posta yazılımları: M$ Outlook ve M$ Outlook Express (n.d. virüs mıknatısları)

Ertuğ Kaya
onaydin

Mesaj gönderen onaydin »

i.e. kullanıyorum.
Farklı browserlar çoğaldıkça webmaster ların işi zorlaşıyor, farklı browserlar aynı sayfayı farklı şekilde yorumluyabiliyorlar,
bu durum bilhassa detay jscript kodlarında söz konusu olabiliyor.
oguzozturk74
Kıdemli Üye

Mesaj gönderen oguzozturk74 »

Onur cum bırak ta onu webmaster lar düşünsün . :D
Gel FireFox a hayatını yaşa :wink:
Kullanıcı avatarı
lazio
Moderator

Mesaj gönderen lazio »

farklı browserlar aynı sayfayı farklı şekilde yorumluyabiliyorlar
katılıyorum. yaa bunları bir standart hale getiremezlermi?
:shock:
ayrıca ie haricindeki browserlar ie kadar yaygınlaşırlarsa, hackerların onlarıda tehdit edeceğini düşünüyorum..
DeveloperToolKit

..::|YeşilMavi|::..
Kullanıcı avatarı
Asri
Kıdemli Üye

Mesaj gönderen Asri »

W3C diye bir standart var. Firefox un extension larından bir tanesinde bu kontrolü yapanı vardır.

Önemli olan ilerde bunlarında açıklarının yaygınlaşması değil. Şu anda yaygınlaşmamış olmasıdır. O zaman geldiğinde yeni çıkan işe yarar browser lar çıkar onları kullanırız.
:)
Öğrenmek ve öğretmek, akıntıya karşı yüzmek gibidir ilerleyemediğiniz taktirde gerilersiniz.
Kullanıcı avatarı
mussimsek
Admin
İletişim:

Mozilla/Firefox artık site tasarımında artık gözardı edilecek browser'lar değil. Ankettende görüleceği gibi sadece IE çalışırsanız %65 lik bir kesimi gözardı etmiş oluyorsunuz :!:

Kolay gelsin.
Kullanıcı avatarı
vampir261
Üye

Mesaj gönderen vampir261 »

firefox mozilla ve ie kurulu ilk kurduğum zman elim bazen ie ye gitti alışkanlık ama sonra hep mozilla en sonunda da firefox aynı sayfada alt yerlere yeni pencerede dallanırken yukarı sekme koyması hasta etti beni ya dedim tam aklımdan geçiyordu. eskiden bişey arıyordum 10 tane sayfa açmışım nette insn daldan dala konar ya sonra bi sayfa geliyordu karşıma ben diyorum acaba bu ne bunu ne için açmıştım ne zaman açmıştım... şimdi hpsi bir sekmede bakıyorum hangi sayfaya ait ya müthiş bişey. sonra şifreleme nereye girersem gireyim önceden hatırla dediysem hemen kullanıcı adı ve şifreyi yazıyor. ie de bi ara siteye doğrudan gir dedim birkaç kez den sonra spıttı okuduğum mesajları okunmamış gösterdi yada sitede yeni mesajlar olduğu halde yok dedi. temp dizinlerini filan temizledim yok fayda etmedi. daha birsürü ufak tefek şey . bende yeniliğe kapalı bir insandım ie de ie diyordum ama yol yakınken vazgeçtim zararın neresinden dönerseniz kârdır arkadaşlar. zorlama yok ama ie yi bırakın :D kolay gelsin
heskin35
Üye

Mesaj gönderen heskin35 »

Firefox'su sırf merakımdan kurmuştum. Daha sonra birbirimize ısındık birbirimizi sevdik.Iexplorer simgesi ölece duruyor. Ne yapalım kaderi buymuş. Şaka bir yana gerçekten alışkanlıklardan kurtulmak zor. Ancak hiç değilse herkesin bir kaçgün denemelerini tavsiye ederim. :D
namelesshero
Üye
İletişim:

IE

Mesaj gönderen namelesshero »

ie den vazgemem ama spy çok bulaşılyor. opera kullandım ve spy bulaşmıyor ama biçok sayfalarda problem var..
o{-0-}o
Kullanıcı avatarı
aslangeri
Moderator
İletişim:

Mesaj gönderen aslangeri »

MOOOOOOOZİLLA
tabiki şirkette.
Şuan bulunduğum yerde ie var. ıyy
:)
Duyduğun Şeylerin Söylediklerim Olduğuna Eminim Ama
Anladığın Şeylerin Anlatmak İstediklerim Olduğuna Emin Değilim
Kullanıcı avatarı
kerim
Üye

Mesaj gönderen kerim »

İnternet Explorer'ı kullanıyorum. Gayet Memnunum... :)
Tamamen Delphi ile bir Web Sitesi kurmak (tasarlamak) mümkün mü?