Merhaba arkadaşlar
Aynı projeden değilde farklı bir projeden nasıl form koplanır. BUnun hakkında bilgisi olan var mıydı? Bozulan projemden bazı formları kopyalamam gerek ama bir türlü beceremedim. Aynı proje üzerindeki bir formun aynısının rahatlıkla kopyasını alabiliyorum. Ama farklı projeden bu kopyayı alamıyorum. Konuyu anlatabildim mi bilmiyorum ama bir formun üzerindeki bütün componentleriyle ve aynı düzeniyle kopyasını nasıl alabiliirim...
Şimdiden teşekkür ederim.
Tasarım ANında Form kopyalama
Forum kuralları
Forum kurallarını okuyup, uyunuz!
Forum kurallarını okuyup, uyunuz!
Tasarım ANında Form kopyalama
http://www.bargem.info
Yaşıyorum..... İnadına değil yaptıklarım. Herşey istediğim için oluyor. İstediğim için türkü dinliyorum. İstediğim için çalışıyorum. İstediğim için yaşıyorum ve istediğim için seni seviyorum...
Yaşıyorum..... İnadına değil yaptıklarım. Herşey istediğim için oluyor. İstediğim için türkü dinliyorum. İstediğim için çalışıyorum. İstediğim için yaşıyorum ve istediğim için seni seviyorum...
Merhaba , Mustafa beyin önerisine alternatif bir yol olarak;
Kopylamak istediğiniz formu açın ve Formun boş bir yerinde sağ Tıklayıp Add to repostory seçeneğini seçerek belirttiğiniz koleksiyonun içine ekleyebilirsiniz.
Daha sonra eklemek isdeiğiniz herhangi bir projedeyken, New komutu verip açılan ekranda Daha önce hangi koleksiyona hangi isimle eklediysenz seçerek bir örneğinin projenize eklenmesini sağlayabilirsiniz.
İyi çalışmalar.
Kopylamak istediğiniz formu açın ve Formun boş bir yerinde sağ Tıklayıp Add to repostory seçeneğini seçerek belirttiğiniz koleksiyonun içine ekleyebilirsiniz.
Daha sonra eklemek isdeiğiniz herhangi bir projedeyken, New komutu verip açılan ekranda Daha önce hangi koleksiyona hangi isimle eklediysenz seçerek bir örneğinin projenize eklenmesini sağlayabilirsiniz.
İyi çalışmalar.
Volkan KAMADAN
www.polisoft.com.tr
www.polisoft.com.tr