Delphide Derleme Hk.
Forum kuralları
Forum kurallarını okuyup, uyunuz!
Forum kurallarını okuyup, uyunuz!
- ender_arslanturk
- Kıdemli Üye
Delphide Derleme Hk.
Arkadaşlar Merhaba,
Sanırım hepimizin delphide kod yazarken, durup dururken delphi nin kendi başına birden derleme gibi takılmaları oluyordur. Ben artık bu delphinin kendi başına arada bir takılmalarına sinirleniyorum. Lütfen Bana bu konuda yapabileceğim birşey varsa (Delphi Ayarları veya kullanılmayan komponentlerin çıkarılması gibi) nasıl yapılacağını sizin çözümünüze bıraktım.
Herkeze Kolay Gelsin ....
Sanırım hepimizin delphide kod yazarken, durup dururken delphi nin kendi başına birden derleme gibi takılmaları oluyordur. Ben artık bu delphinin kendi başına arada bir takılmalarına sinirleniyorum. Lütfen Bana bu konuda yapabileceğim birşey varsa (Delphi Ayarları veya kullanılmayan komponentlerin çıkarılması gibi) nasıl yapılacağını sizin çözümünüze bıraktım.
Herkeze Kolay Gelsin ....
En son ender_arslanturk tarafından 09 Ağu 2005 11:13 tarihinde düzenlendi, toplamda 1 kere düzenlendi.
-
- Kıdemli Üye
- İletişim:
Re: Delphide Derleme Hk.
D7 kullanıyorum Bu güne kadar hic böyle birseye rastlamadım.ender_arslanturk yazdı: Sanırım hepimizin delphide kod yazarken, durup dururken delphi nin kendi başına birden derleme gibi takılmaları oluyordur.
Siz hangi ver,sürümü kullanıyorsunuz.
- ender_arslanturk
- Kıdemli Üye
Ben Delphi 6 da da bu sorunu yaşadım ve şu an 1,5 senedir de delphi 7 kullanmaktayım. Ama iki delphi sürümünde de bu olayı aşamadım. belki Projemde ki form sayısının çok oluşu belkide delphi de kullanmadığım komponentlerin kaldırılmaması olabilir diye düşündüm.
En son ender_arslanturk tarafından 09 Ağu 2005 11:14 tarihinde düzenlendi, toplamda 1 kere düzenlendi.
- ender_arslanturk
- Kıdemli Üye
Peki ya ben bunu derlemesini istemiyorum. Yani zaten run diyince zaten genel bir derleme yapıyor. bunu biryerde okumuştum ama nerde okuduğumu bilemiyorum. f9 demeden derletmeme işlemi yapabilirmiyiz.[/quote]
En son ender_arslanturk tarafından 09 Ağu 2005 11:14 tarihinde düzenlendi, toplamda 1 kere düzenlendi.
- ender_arslanturk
- Kıdemli Üye
Coderlord Allah senden gani gani razı olsun. Artık Takılma yapmıyor. Sana çok teşşekkür ederim. Birde bu kod diye yazdırğını tam anlayamadım....
30.07.2005 : Highmemo açıkcası özür dilerim seni atlamışım....
30.07.2005 : Highmemo açıkcası özür dilerim seni atlamışım....

En son ender_arslanturk tarafından 30 Tem 2005 03:05 tarihinde düzenlendi, toplamda 1 kere düzenlendi.
-
- Kıdemli Üye
- İletişim: