Rx Components?
Forum kuralları
Forum kurallarını okuyup, uyunuz!
Forum kurallarını okuyup, uyunuz!
Rx Components?
arkadaşlar nette rx componentleri ile ilgili örnekler bulabileceğim bi site varmı acaba??? rx componentlerinin birçoğunu kullanamıyorum...
bir sorum daha olacak. delphide yazdığım programın kaynak doklarını nasıl koruyabilirim? mesela excelde yazdığımız bi uygulama için vba kodlarımızı koruyabiliyoruz. aynı özellik delphi'de de varmı.
yardımcı olursanız sevinirim.
teşekkürler.
bir sorum daha olacak. delphide yazdığım programın kaynak doklarını nasıl koruyabilirim? mesela excelde yazdığımız bi uygulama için vba kodlarımızı koruyabiliyoruz. aynı özellik delphi'de de varmı.
yardımcı olursanız sevinirim.
teşekkürler.
-
- Kıdemli Üye
- İletişim:
DELPHİ de derlediginiz projelerin unitleri .pas uzantılıdır. kodlarınızı bu unitlere yazarsınız.
projeyi compile ettiginizde size .exe uzantılı programınızı verir.
ve siz .pas uzantılı dosyalarınızı programla beraber vermezsiniz. ki zaten gereksizdir.
sadece exe leri verirsiniz(varsa dll,db dosyalarınıda)
.pas uzantılar sizde kalacagı için program kodlarınıızı istediginiz rafa saklarsınız.
umarım soruyu dogru anlamısım.
sevgiler.
projeyi compile ettiginizde size .exe uzantılı programınızı verir.
ve siz .pas uzantılı dosyalarınızı programla beraber vermezsiniz. ki zaten gereksizdir.
sadece exe leri verirsiniz(varsa dll,db dosyalarınıda)
.pas uzantılar sizde kalacagı için program kodlarınıızı istediginiz rafa saklarsınız.
umarım soruyu dogru anlamısım.

sevgiler.
linkte Raize Components diye bir paket var. ben RX Components için örnek uygulamalar (samples) arıyorum. rx components kullananlar varsa bilirler, benim öğrenmek istediğim aslında TMergeManager, TPageManager vs. gibi componentlerin kullanımı.
acaba bu komponentler formun içine başka bi form gömmeye mi yarıyor? benimde tam olarak öğrenmeye çalıştığım bu.
teşekkürler.
acaba bu komponentler formun içine başka bi form gömmeye mi yarıyor? benimde tam olarak öğrenmeye çalıştığım bu.
teşekkürler.
RxDemo icerisinide hepsinin kullanımını anlatmıs
PageManager gordugum kadarıyla wizard hazırlamak icin kullanılıyor.
MRUmanager de en son girilen degerleri muhtemelen registry de tutan bir bilesen tam inceleme sansım olmadı
RxDemo Rx paketinin icinde olması lazım
yoksa Soucreforge den Rx diye arat
PageManager gordugum kadarıyla wizard hazırlamak icin kullanılıyor.
MRUmanager de en son girilen degerleri muhtemelen registry de tutan bir bilesen tam inceleme sansım olmadı
RxDemo Rx paketinin icinde olması lazım
yoksa Soucreforge den Rx diye arat
ÜŞENME,ERTELEME,VAZGEÇME
-
- Kıdemli Üye
- İletişim:
-
- Kıdemli Üye