öncelikle bu konuya bakıpta arama yaptınmı yada araştırdınmı diye sormayın hepsini yaptım sorunum belli fastnet tabndaki nmsmtp'ide kullansam indy'de kullansam hala mail atamıyorum. tek mail attıpta mailin gittigi yer yahoo.com oluyor. yani hostu mx3.mail.yahoo.com yapıorum gidicek yeride sadece yahoo olarak girebiliyorum. anlıcagınız yahooda başka yere gitmiyo ben istiyorum tüm maillere atabilmek bunun çaresi mümkün sanırım ama yapamadım eger elinde her maile mesaj atabilen bir kod varsa benimle paylaşırsa cok sevinirim
O bileşenler mail atmak için bir MTA server ı kullanıyorlar. Bu nedenle sizin makinanızdan SMTP relay yapmaya olanak sağlayan bir MTA ya bağlanarak mail gönderebilirsiniz ancak. Eğer MTA herhangi bir authentication istiyorsa bileşenlerin bunu destekleyip desteklemediğini bilmiyorum.
En basitinden IIS içindeki SMTP servisini aktifleştirip access listden kendinizi ekleyip local delivery yaptırabilirsiniz.
Doğan Zorlu, İzmir
------------------------
"Bu Kitap'ı sana yalnız şunun için indirdik: Hakkında ayrılığa düştükleri şeyi onlara iyice açıklayasın ve Kitap, iman eden bir topluluk için kılavuz ve rahmet olsun." (NAHL 64)
saolun hocam hotpop dan üyelik alıp denicem, bide bana sizin elinizde kod varsa yollarmısınız. idsmtp ye ornek acaba diyorum benmi yanlıs yapıyorum. ilginiz için saolun indy demo ornegini onermeyin o karısık geldi bana sadece tüm maillere mail gonderen küçük bi kod lasım
yardımlarınızı bekliyorum hotpop dan uyelik aldım gerekli tum ayarları yaptım hala mail gonderemiyorum yokmu bunun bi caresi sadece istedigim herhangi bir mailden tüm maiillere gondermek sanırım bu bu kadar zamanınızı almaz
tekrar sizleri rahatsız ediyorum inşallah kusruma bakmassınız ama hala sorunum dewam etmektedir. hiç bir şekilde tüm maillere sorunsuz mail yollayamıyorum. ne şekilde gitmesi onemli degil yeterki gitsin spam olarakda gitsi razıyım hotpop dan üyelik al dedi mustafa hocam aldım ayarları yanlıs yapıorum gibi geliyo bana bunun hakkında tam code yollucak olan biri olursa gercekten minnetkar kalıcam uzun süredir bir proje üstünde çalışıyorum hala mail gonderme olayını yapamadım. yardımlarınızı bekliyorum.
sağlıcakla
belirtmeyi unutmuşum
NOT: SAKIN SEARH KISMINI ONERMEYİN BEN BU SİTENİN TAMAMINI OKUDUM YALADIM YUTTUM
hocam wallahi bunuda biliyorum dediğim gibi yuttum burasını ama benim istediğim kod, bana yanlış yapıorum gibi geliyo bende ayarları tam yapıorum ama kodlarda yanlıslık olabilir diye dusunuyorum bana indy mailmessage ve indy smtpmail componenti ile bunun hakkında bir ornek verirmisiniz.
benim kodum şu
procedure mailgonder.btngonder(Sender: TObject);
begin