Turbo Power Onguard

Delphi'de kod yazma ile ilgili sorularınızı bu foruma yazabilirsiniz.
sinancaylak
Üye

Turbo Power Onguard

Mesaj gönderen sinancaylak »

Merhaba Benim Forumda Daha Önce attığım mesaj var ama ben yeteri kadar bilgi alamadım Yaptığım Programa Lisanslama Yapmak istiyorum Siteden indirdiğim Turbopower Onguard İle hiç bişey yapamıyorum Mustafa Hocamın bahsettiği RegDemo Örneğinide kullanamıyorum Forumdada Arattığım bilgilerde bu konu hakkında Çok soru var ama çoğu cevap TurboPower Onguard Compenrnti Yalnız burda şu durum var bu compenentlerin nasıl kullanılacağı hakkında kimse detaylı bir bilgi vermiyor. bunun üzerinde herhangi makale yok Ben bu konuda sizden Yardım istiyorum. Çünkü 3 Parti Bileşenlerdeki Çoğu compenenti kullanımı bilmediğim için kullanamıyorum. Sizden Turbopower Onguard Konusunda Hassasiyet Bekliyorum. İyi Çalışmalar
Kullanıcı avatarı
mussimsek
Admin
İletişim:

Mesaj gönderen mussimsek »

Merhaba,

Sinan arkadaşım anlatacak birşey yok ki ne anlatalım. Hiçbirşey yapmayacaksın : Copy-paste. Sadece anahtarı değiştireceksin o kadar.

RegDemo'yu programına uyarlarken nerelerde takıldın, söyle izah etmeye çalışalım. Anlatın diye sorarsan, cevap alma ihtimalini çok düşürmüş oluyorsun. Oturup sayfalarca yazmak kolay değil. Şunu anlamadım, şurda şöyle bir hata verdi gibi olayı lokalize eden sorular sor.

Kolay gelsin.
sinancaylak
Üye

Mustafa Abi beim söylediklerim yanlış anlaşılmasın size ve buradaki bi çok insana saygısızlık yapmak istemem. Benim Yaklaşımım tamamen birşeyleri öğrenmek adına yinede kırıcı bişey söyledisem özür dilerim. Reg demo dan bişey anlamadığım için böyle birşey yazdım. İyi çalışmalar
sinancaylak
Üye

Hocam O zaman ben sizi karşılaştığım sorunu yazayım.

Reg demo klasörünün altında registration diye bir exe dosya ve birde RCG diye exe var deneme amaçlı registration olanı çalıştırıyorum. ve karşıma bir numara çıkıyor sonra bunla benim RCG den neler yaparak nasıl şifre vermem gerekir.
Kullanıcı avatarı
vedatkaba
Kıdemli Üye

Mesaj gönderen vedatkaba »

onguard bileşen setinin kaç bit şirfeleme yaptığı hakkında bilgisi olan varmı ?.. bu bileşen seti ile yapılan bi şifrelemeye ne kadar güvene biliriz.
herkeze kolay gelsin.
Kamil odur ki; koya dünyada bir eser,
Eseri olmayanın, yerinde yeller eser.