Delphi Kod Yarışması süreci Başlamıştır...
Forum kuralları
Forum kurallarını okuyup, uyunuz!
Forum kurallarını okuyup, uyunuz!
Sistem Bekcisi
Benim tercihim sistem bekcisi.
+1
+1
Gün gelecek, dilleri, elleri ve ayakları yapmış oldukları bütün kötülükleri tek tek bildirerek aleyhlerinde şahitlik edecektir. [Nur Suresi 24]
Katılma konusundada işlerimin yoğunluğundan belirsizlik olduğunu söyleyebilirim. İş yoğunluğum belirli bir süre daha devam edecek. Yarışma başladıktan bir süre sonra, kodlamaya başlama ihtimalim doğabilir. Ancak bu istek belirtilen kurallara aykırı yanılmıyorsam.
Her durumda yarışma sonucunda kazanan projenin geliştirilmesini destekliyeceğimide belirteyim.
Bende FireBird Yönetim Aracı Projesini destekliyorum.
Katılma konusundada işlerimin yoğunluğundan belirsizlik olduğunu söyleyebilirim. İş yoğunluğum belirli bir süre daha devam edecek. Yarışma başladıktan bir süre sonra, kodlamaya başlama ihtimalim doğabilir. Ancak bu istek belirtilen kurallara aykırı yanılmıyorsam.

Her durumda yarışma sonucunda kazanan projenin geliştirilmesini destekliyeceğimide belirteyim.
-
- Kıdemli Üye
-
- Kıdemli Üye
Merhana..
- Anket süresini 1 günlük vermiştim...
- Neyse sonuç belli oldu... Jüri Admin ve Moderasyon grubu ve Proje Tek...
- Proje konusu belli gibi.. Şimdiden Firebird Manager'ler hakkında etüd yapıp (EMS, Upscene DBworbench vs.) SQL Builder, DDL, StoredProc vb. kabiliyetlerini derleyeyim. Sonra da programdan beklenenleri sıralarım...
- Bunu daha önce yapmış olan varsa işimi kolaylaştırmış olur...
- Anket süresini 1 günlük vermiştim...

- Neyse sonuç belli oldu... Jüri Admin ve Moderasyon grubu ve Proje Tek...
- Proje konusu belli gibi.. Şimdiden Firebird Manager'ler hakkında etüd yapıp (EMS, Upscene DBworbench vs.) SQL Builder, DDL, StoredProc vb. kabiliyetlerini derleyeyim. Sonra da programdan beklenenleri sıralarım...

- Bunu daha önce yapmış olan varsa işimi kolaylaştırmış olur...

flame robini örnek almayalım benceonaydin yazdı:Bi tanede flame robin var c++
Açık kod olması lazım
http://sourceforge.net/projects/flamerobin

ib expertin yardım kısmı. genel yeteneklerini burdan çıkartabiliriz.
gazamız mubarek ola

.-.-.-.-.-.-.-. ^_^
flame yi acık kaynak oldugundan verdim, yoksa tabiki oyle bisey beklemiyoz
.
Ama ilk aşamada şunlar istenirdi heralde.
1. Sybasedeki gibi bir grafik plan analyzer oluşturulabilir.
2. Test amaçlı veri ekleme.
3. User Manager.
olabilir.
ya da basitinden tablo adını degisitiriversin yeter
Katılımcı arkadaşlara başarılar diler hayırlara vesile olmasını temenni ederim, ihtiyaç halinde sistem tabloları üzerine uğrasabilirim.

Ama ilk aşamada şunlar istenirdi heralde.
Gelişmiş özelliklerde
8.1. Server ekleme
8.2. Varolan bir veritabanı nı ekleme
8.3. Yeni bir veritabanı oluşturma
8.4. Kaydedilmiş veritabanına bağlanma
8.5. Metadata nın görüntülenmesi
8.6. Nesneleri düzenleme
8.7. Veri görüntüleme
8.8. SQL ifade ve scriptlerini çalıştırma
8.9. Gelişmiş Özellikler
1. Sybasedeki gibi bir grafik plan analyzer oluşturulabilir.
2. Test amaçlı veri ekleme.
3. User Manager.
olabilir.
ya da basitinden tablo adını degisitiriversin yeter

Katılımcı arkadaşlara başarılar diler hayırlara vesile olmasını temenni ederim, ihtiyaç halinde sistem tabloları üzerine uğrasabilirim.
@onaydın kıdemlilerin katılımı serbest... Ayrıca ödül bugün/yarın kesinleşirse ki herkes için olduğu gibi değerlendirmem o ki senin için de hora geçecek bir şey... Firebird aracı ise bu ödül için biçilmiş kaftan... (şimdilik sadece
)
- Sonuçta yapılan projelerin kodları açık olarak serbestçe yayınlanacağından yine ortak çalışmalar yaparız...

- Sonuçta yapılan projelerin kodları açık olarak serbestçe yayınlanacağından yine ortak çalışmalar yaparız...