Merhaba,
Arkadaşlar forumda bu konuyla ilgili açıklayıcı konular buldum aslında ama benim sorunumdan farklı sorunlar.
Quantum grid türkçeleştirme işlemini sorunsuz yaptım.
Foruma dünya amblemini koydum. cx grid desing anında bakıyorum türkçe herşeyi. ama run anında ingilizce olarak geliyor. Bir ayarı eksik yaptığıı düşünüyorum ama bulamadım.
Dünya amblemli comp Connecting =true
Translate kısmındaki herşeyi true olarak yaparakta denedim ama sonu çaynı.
Desing anında türkçe exe. halinda ise ingilizce.
Teşekkür ederim
Cx Grid Türkçeleştirme Sorunu
Forum kuralları
Bu forum sadece yapacağınız işle alakalı doğru bileşeni bulmak içindir. Şöyle bir şey yapmam lazım, hangi bileşeni kullanıyım diyorsanız, doğru yerdesiniz.
Bu forum sadece yapacağınız işle alakalı doğru bileşeni bulmak içindir. Şöyle bir şey yapmam lazım, hangi bileşeni kullanıyım diyorsanız, doğru yerdesiniz.
Cx Grid Türkçeleştirme Sorunu
Gün gelecek, dilleri, elleri ve ayakları yapmış oldukları bütün kötülükleri tek tek bildirerek aleyhlerinde şahitlik edecektir. [Nur Suresi 24]
Dünya amblemli componenetin yazılar zaten hep ingilizce.
teşekkür ederim
acaba ayarlardamı bir şeyler değiştirecem.
Dünya amblemli componenetin yazılar zaten hep ingilizce.
teşekkür ederim
Gün gelecek, dilleri, elleri ve ayakları yapmış oldukları bütün kötülükleri tek tek bildirerek aleyhlerinde şahitlik edecektir. [Nur Suresi 24]
Türkçeleştirilmiş pas dosyasını açtım oradan kopyalayıp benim projeme yapıştırdım. (yani direk dünya amblemini comp. paletten koyunca olmuyor )
demo projeyi açıp yapıştırırsan olur zaten çünkü onun ayarlarını yapılmıştır...
şimdi sorunu kökten çözelim...demo projeden kopyalamadan
component paletten aldık diyelim o zaman ne yapacağız....
pro imaj diyorki...trk yaptıktan sonra ben onu component paletten alıyor..koyuyorum olmuyor diyor...
demo projeyi açıp yapıştırırsan olur zaten çünkü onun ayarlarını yapılmıştır...
şimdi sorunu kökten çözelim...demo projeden kopyalamadan
component paletten aldık diyelim o zaman ne yapacağız....
Siz hayal edin...Biz yapalım TuannaSoft...