SLM ARKADASLAR
bir sorunla karsılastım
sorun su: TEK BİLGİSAYARDAN FARKLI EKRANLAR ACARAK 6-7 TANE EKRANA İSTEDİĞİM GORUNTUGU ATAN BIR PROGRAM VARMI YADA CIHAZ AMA DIKKATINIZ CEKİYORUM TEK BİLGİSAYARDA FARKLI EKRANLAR ACARAK 6-7 EKRANA FARKLI GORUNTULERİ TASIMAK İSTIYORUM
YARDIMCI OLURSANIZ COK SEVINIRIM..
tek bilgisayardan farklı ekranlara farklı goruntu
Forum kuralları
Forum kurallarını okuyup, uyunuz!
Forum kurallarını okuyup, uyunuz!
tek bilgisayardan farklı ekranlara farklı goruntu
En son skyking tarafından 01 Ara 2005 10:35 tarihinde düzenlendi, toplamda 1 kere düzenlendi.
Öncelikle forum kurallarını okumanı öneriyorum. Büyük harflerle yazma, hata olmuş olabilir mesajını edit edip düzeltebilirsin.
cevap olarakta ekrana istediğin kadar TImage koyup bunların bitmap lerine istediğin resimleri koyarsan istediğin kadar aynı bilgisayarda farklı görüntü elde edersin. Bunların her birini bir Thread içinde yaptırırsan biraz daha performanslı olur karenin birinin teklemesi diğerlerini etkilememiş olur. Ayrıca unutmamam gereket CPU tek olduğu için Image ların adeti nekadar çok olursa birim yani Image başına düşen işlem zamanı artacağından görüntüde yavaşlık olucaktır.
Kolay gele
cevap olarakta ekrana istediğin kadar TImage koyup bunların bitmap lerine istediğin resimleri koyarsan istediğin kadar aynı bilgisayarda farklı görüntü elde edersin. Bunların her birini bir Thread içinde yaptırırsan biraz daha performanslı olur karenin birinin teklemesi diğerlerini etkilememiş olur. Ayrıca unutmamam gereket CPU tek olduğu için Image ların adeti nekadar çok olursa birim yani Image başına düşen işlem zamanı artacağından görüntüde yavaşlık olucaktır.
Kolay gele
ZAGOR TENAY TÜRK'tür... TÜRK kalacak...
Zoru başarırım, İmkansız zaman alır
FreeMan 35.5
Soru sormaya üşenmiyorsan, sorunun çözümünü yazmaya da üşenme !!!
Zoru başarırım, İmkansız zaman alır
FreeMan 35.5
Soru sormaya üşenmiyorsan, sorunun çözümünü yazmaya da üşenme !!!
sorumun cvp bu değildi....!
ben tam olarak alatamadım sanırım bir ornek veriyorum ozaman
6-7 bilgisayar ekranı dusunun ve bunaların hepsinde farklı bir program calsıyor ve goruntuleri farklı bunların goruntusunu tek bilgisayar ekranında gorulmesi yani bir bilgisayarda 7 bilgisayar ekranı varmıs gibi programı calıstırıp farklı ekran goruntulerini monutorlere farklı farklı gosterilmesi yani 1. program 1. monutorde 2. program 2 monutorde gibi
bunu yapan bir program yada bir cihaz vardır sanırım ben bunu ögrenmek istiyorum
bilmem anlatabildimmi
ben tam olarak alatamadım sanırım bir ornek veriyorum ozaman
6-7 bilgisayar ekranı dusunun ve bunaların hepsinde farklı bir program calsıyor ve goruntuleri farklı bunların goruntusunu tek bilgisayar ekranında gorulmesi yani bir bilgisayarda 7 bilgisayar ekranı varmıs gibi programı calıstırıp farklı ekran goruntulerini monutorlere farklı farklı gosterilmesi yani 1. program 1. monutorde 2. program 2 monutorde gibi
bunu yapan bir program yada bir cihaz vardır sanırım ben bunu ögrenmek istiyorum
bilmem anlatabildimmi
kolay gelsin
benim bildiğin bir set var aynı anda 3 bilgisayar bir ekrana baglıya biliyorusun ama 6 veya 7 bilgisayar duymadım....