hehe, musti, zip kullan ve 100-150 karakterlide şifre kullan. ha genede söliim uda kırlıyo sadece 3-5 ay sürer heralde.
Şifreleme Mege de söylemiş, o zamanlarda bende düşündüm 2 haftada tırmaladık. Ve senin düşündüğünü düşündük.

yani okadar şey yap, lan bari SYSDBA-masterkey yi db ye göm bari bunu değiştireyim derdim

.
Şimdi ise walla benim yazdığım programı kırıp kullansınlar, yapanları anlından öperim

:D:D Kimse beceremez diye değil ha, demek ki iyi program yazmışım ve adamda emek verip bunu kullanmaya çalışıyor. Diğer taraftanda nasılsa o bana gelecek birgün

programın yetmediği yer olucak. bilgileri bozulacak vs vs. hele bu proram eli ayağı olduktan sonra olursa ne istersen yapacak demektir.
Birde şuda var. Yazdığın SP lerden yaptıklarını yani hazıra konarlarsa, ben okadar uraştım yaptım adam benden copy-paste yaparsa diyede takılıyor olabilirsin. Bununda manevi tarafından haz alıcaksın. Bak biz burda bildiklerimizi paylaşıyoruz. daha önceleri anlattım. ben sadece db yi create etmek için bi densizin arkasında abartısız söylüyorum yani kelimenin tam anlamıyla 1(bir)hafta dolandım. ve lütfettide 1 kere gösterdi okadar. bense burda epey bir arkadaşa balık tutmasını gösterdim ve Allah nasip edersede göstermeye devam edicem. 1milyon YTL ye program bile satmaktansa abi sağol ya sayende bir şey öğrendim diyen birisini hiç tereddütsüz tercih ederim.
Şifre konusuna dönersekte. Güvenlik, yani senin yazdığın SP vs kodların güvenliği ise trade mark la hukuki olarak korumaya al ve dert etme, kodun kullanılıyorsa iyi bir kodcu programcı olmuşsun demektir

maalesef taktir edilme böyle oluyo

db deki bilgilerin güvenliği ise, kendi adıma söyliyeyim müşteriye çaldırma çaldırtırsanda banane diyorum açıkçası

madem bilgiler çok değerli bir sistemci bul ve server ı kilik altında tut. alias kullanarak share e gerek kalmıyor dolayısıyla benim server a erişmem vs gerekmiyor. bir port yetiyor. E ozamanda konu beni geçiyor
Kolay gele