Arkadaşlar projede bi ton rapor falan vardı. Hepsi Qrep. Dün bilgisayara format attım yeniden kurdum..Delphi yi falan..bütün bileşenleri yükledim. Quick reportu da kurdum..şimdi açıyorum programı tasarım anında Qreplerde sayfam yatayken preview diyorum sayfa dikey... Programı derliyorum...raporlarımın hepsi sayfalar dikey olarak görüntüleniyor.. kafayı yiyeceğim...hepsini kontrol ettim...yatay yapmışım ama hepsi dikey gelyior kafayı yicem...bütün raporları yenidenmi tasarlatcak bana...
bıktım bu Qrep den yaaa ...
Quickreport orientation problemi
Forum kuralları
Forum kurallarını okuyup, uyunuz!
Forum kurallarını okuyup, uyunuz!
Önce sakin olmalasın. Seni gülümsetecek basit bir hata olduğundan eminim.
Bana hata sanki yazıcıdaki kağıt kaynağından geliyormuş gibi geldi.derlenmiş projeyi başka bir bilgisayarda dene öncelikle. Eğer bahsettiğin gibi projede hiç bir değişiklik yapmadıysan; yazıcı ayarlarından olması çok büyük ihtimal.
Kolay gelsin, sakin kafayla düşün.
Bana hata sanki yazıcıdaki kağıt kaynağından geliyormuş gibi geldi.derlenmiş projeyi başka bir bilgisayarda dene öncelikle. Eğer bahsettiğin gibi projede hiç bir değişiklik yapmadıysan; yazıcı ayarlarından olması çok büyük ihtimal.
Kolay gelsin, sakin kafayla düşün.
:)
ya evet aslında dediğiniz gibi boyle hatalar daha sonra hep tebessüm ettiğim olaylar oluyor..ama boyle hep son dakikalarda aksilik çıkmasına uyuz oluyorum 
bu güne kadar hep oyle oldu..sinirlenirdim ama sonunda hep aşardım...sinirlediğim şey bu hatalar hep olacağı zaman sorun yaratacağı zamanda oluyor...normal zamanda gülllük gülistanlık her şey

bu güne kadar hep oyle oldu..sinirlenirdim ama sonunda hep aşardım...sinirlediğim şey bu hatalar hep olacağı zaman sorun yaratacağı zamanda oluyor...normal zamanda gülllük gülistanlık her şey