Hangi veri tabanı ve iş dağılımı

Firebird ve Interbase veritabanları ve SQL komutlarıyla ilgli sorularınızı sorabilirsiniz. Delphi tarafındaki sorularınızı lütfen Programlama forumunda sorunuz.
Kullanıcı avatarı
muskut
Kıdemli Üye
İletişim:

Hangi veri tabanı ve iş dağılımı

Mesaj gönderen muskut »

Hepinize iyi günler,

Bir paket program yapıyoruz. Ve veri tabanı seçmede şu an muallakta kalmış durumdayız. Veri tabanındaki kayıt sayısının 10 bin'i geçmeyeceğiniz düşünüyoruz. Ve bu yüzden Mikrosoft Access kullanabiliriz diyoruz. Veya İnterbase mi kullansak diyoruz. Yada Paradox ile mi halletsek? Yani hangisinin nasıl bir eksisi veya artısı vardır işin içinden çıkamadık. Bu konuda o güzel fikirlerinize ihtiyacımız var. Bide diğer bir soru: Böyle büyük bir projeye başladıkmı iş dağılımını nasıl yapıp, işin neresinden başlamalıyız?

Saygılarımla..
Kullanıcı avatarı
mege
Admin
İletişim:

Mesaj gönderen mege »

viewtopic.php?p=7685
viewtopic.php?t=1651

aynı soruyu bende daha önce sormuştum üstte cevapları var.

bu ara sakarya evrenkenti ne oluyor, sakarya kampüsündemisin?
Kullanıcı avatarı
muskut
Kıdemli Üye
İletişim:

Evrenkent

Mesaj gönderen muskut »

Yardımlarınız için eyvallah. Evrenkentini sormuşsunuz, üniversitenin Türkçe'si oluyor :) Ne kadar programcıda olsak, kukllandığımız terimler ecnebi bir dil yapısına sahip olsada elimden geldiği ölçüde Türkçe kelimeler kullanmaya özen gösteriyorum :) İlk başlarda biraz garip geliyordu ama daha sonraları garip gelenin aslında doğru olan olduğunu fark ettim. Bu aslında güzel bir tartışma konusu, bir ara forumda tartışılabilinir. Şimdi çok uzatıp vaktinizi almayım. Verdiğiniz linklere bir göz atayım.

Selametle...