cdlere basitte olsa bi koruma koymak istiyorum

Delphi'de kod yazma ile ilgili sorularınızı bu foruma yazabilirsiniz.
ecta
Üye

cdlere basitte olsa bi koruma koymak istiyorum

Mesaj gönderen ecta »

merhaba arkadaşlar amacım basit bir kopya koruma yapmak bi arkadaş cd seri nolarını kontrol ettirerek bu işlemi yaptırmamın mükün olduğunu söyledi. bunu nasıl yapabilirim lütfen yardımn edin yada daha farklı bir korumada olabilir amacım hiç kırılamıcak bişi üretmek değil sadece herkez kırmasın istiyorum iyi çalışmalar
ecta
Gold_Lady
Üye
İletişim:

Mesaj gönderen Gold_Lady »

Sizin istediğiniz CD nin kopyalanmaması mı yoksa, kendi yazdıgınız ve CD ye kaydettiğiniz bir programın başka bir bilgisayarda çalışmaması mı?
ecta
Üye

cd nin kopyalanmaması

Mesaj gönderen ecta »

istediğim cd nin kopyalanamaması cd flash ile yapılan bir eğitim cdsi burda yapmak istedğim insanların en azındat basit kullanıcıların bu cdleri kopyalamasını bir nebzede olsa engelleyebilmek
ecta
risk
Üye

Mesaj gönderen risk »

bunun icin basit bir program var adı cd-lock bunu kullanabilirsin..ama delphide nasil yapilir bilmem.
Ejdaha
Üye

Mesaj gönderen Ejdaha »

Bence de doqru. VE bence delphi ile etmek dedikde, delphide assembler kodlari ile etmek lazim. Eger bunun ichin ayrica programlar varsa, onlari istifade etsen daha uyqun olur bence. Mesela ben CD-Lock programini istifade etdim. O senin ishine yarar mence.
Ben bir Ejdahayim tamammi???