s.a. arkadaşlar;
sorudanda anlaşıldığı gibi shockwave ocx yaprağını delphiye nasıl ekleyebilirim? Component-Import ActiveX kısmından shockwave flash version 1 'i seçiyorum ama daha sonra ocx dosyasını nerede olduğunu bilmiyorum yardımcı olan tüm arkadaşlardan şimdiden Allah razı olsun.. hayırlı çalışmalar..
ShockwaveFlash ocx dosyasını delphiye nasıl ekleyebilirim?
Forum kuralları
Forum kurallarını okuyup, uyunuz!
Forum kurallarını okuyup, uyunuz!
A.S. kardeş
delphi'nin kurulu olduğu klasör içinde Lib diye bi klasör daha var.
onun içinde de dclusr diye bi dosya olması lazım. Şuan oturduğum makinede delphi yok ama yanlış hatırlamıyorsam onu seçince ekleme işlemi oluyor...
Kolay Gelsin
delphi'nin kurulu olduğu klasör içinde Lib diye bi klasör daha var.
onun içinde de dclusr diye bi dosya olması lazım. Şuan oturduğum makinede delphi yok ama yanlış hatırlamıyorsam onu seçince ekleme işlemi oluyor...
Kolay Gelsin
Varmı Beni İçinizde Tanıyan?
Yaşanmadan Çözülmeyen Sır Benim
Kalmasada Şöhretimi Duymayan,
Kimliğimi Tarif etmek zor Benim.
Kimsesizim hısmım da çok, hasmım da,
Görünmezim cismim de yok, resmim de,
Dil üzmezim, tek hece var ismimde,
Barınağım Delphi denen yer Benim..!
-
- Kıdemli Üye
Hancet arkadaşım Lib dosyasının içinde söylediğin isimde dosya yok ama ilgin için teşekkür ederim.. yardımlarının devamını bekliyorum..
bLue Alone arkadaşım os dosyalarında derken ne demek istedin pek anlamadım çünkü ilk defa bir ocx dosyası eklemek istediğim için bu konuya yabancıyım ama ilginden dolayı teşekkür ederim.. yardımlarının devamını diliyorum..
İlgilenen tüm arkadaşlardan Allah razı olsun.. hayırlı çalışmalar..
bLue Alone arkadaşım os dosyalarında derken ne demek istedin pek anlamadım çünkü ilk defa bir ocx dosyası eklemek istediğim için bu konuya yabancıyım ama ilginden dolayı teşekkür ederim.. yardımlarının devamını diliyorum..
İlgilenen tüm arkadaşlardan Allah razı olsun.. hayırlı çalışmalar..
Hocam bide bu yolu dene
C:\WINDOWS\system32\macromed\flash\flash.ocx
Kolay Gelsin...
C:\WINDOWS\system32\macromed\flash\flash.ocx
Kolay Gelsin...
Varmı Beni İçinizde Tanıyan?
- Trial_Cooder
- Üye
Re: ShockwaveFlash ocx dosyasını delphiye nasıl ekleyebilirim?
selam arkadaslar
delphiye bende shockwave flash eklemek istiyorum hatta nasil yapilcaginida biliyorum import active x`ten shockwave flash 1 i secip install a basiyorum ama butona bastiktan sonra yeni component eklerken cikan pencere cikiyor browse butonu var basinca dpk uzantili bi dosya secmemi istiyo vs... onceden ekledigimde hic boyle biseyle karsilasmamistim acaba nie eklemiyor olabilir?
delphiye bende shockwave flash eklemek istiyorum hatta nasil yapilcaginida biliyorum import active x`ten shockwave flash 1 i secip install a basiyorum ama butona bastiktan sonra yeni component eklerken cikan pencere cikiyor browse butonu var basinca dpk uzantili bi dosya secmemi istiyo vs... onceden ekledigimde hic boyle biseyle karsilasmamistim acaba nie eklemiyor olabilir?
Bilginin temelini sağlam at depremde zarar görmesin