bunu neye dayanarak soyluyorsunuz ?iqprog yazdı:daha önceki dediğim gibi kayıtlar kesinlikle silinmiyor
fb de garbage collection ozelligi var benim bildigim kadariyla. bos zamanlarinda kendi kendini temizliyor olmasi lazim.
veri kurtarmak istediğim düşüncesine nerden kapılıyorsunuz anlamıyorum. yazılanları baştan dikkatlice okuyunuz. veri kurtarmayla alakalı bir konuşma yok burada.mrmarman yazdı:@rsimsek +1
- Bu silinmiş veri kurtarma işlemi çok ender lazım olan bir işlemse Amerika'yı yeniden keşfe gerek yok, bahsi geçen hazır servis yazılımları bu iş için mesai harcamış zaten kullanın. Çok sık lazım oluyorsa projenizde bir stratejik sorun vardır demektir ona yoğunlaşın. Zaman değerli, boşa harcamayın.
Arkadaşların sana ne önerdiklerini pek anlamamışsın gibime geliyor. Bende diğer arkadaşlarla aynı fikirdeyim. Log için silinmiş kayıtları kullanmak bence mantıklı değil, sonuçta yapılan değişiklikleri de görmek gerekli.veri kurtarmak istediğim düşüncesine nerden kapılıyorsunuz anlamıyorum. yazılanları baştan dikkatlice okuyunuz. veri kurtarmayla alakalı bir konuşma yok burada.
hbahadir teşekkürler dostum ama senin bu cevabından iki şey çıkardım.hbahadir yazdı:Arkadaşların sana ne önerdiklerini pek anlamamışsın gibime geliyor. Bende diğer arkadaşlarla aynı fikirdeyim. Log için silinmiş kayıtları kullanmak bence mantıklı değil, sonuçta yapılan değişiklikleri de görmek gerekli.veri kurtarmak istediğim düşüncesine nerden kapılıyorsunuz anlamıyorum. yazılanları baştan dikkatlice okuyunuz. veri kurtarmayla alakalı bir konuşma yok burada.
burada ne demişim ben tekrarlıyorum. "fb silinen, değiştirilen kayıtları saklıyor". dikkat ettiysen değşitirilen de demişim. o zaman diğer arkadaşa dediğimi sana da söylüyorum, lütfen dikkatli okuyunuz konuşmaları.iqprog yazdı:fb silinen,değiştirilen kayıtları saklıyor.
bu kayıtlar aslında var dosyada ama biz göremiyoruz.
bunları nasıl görürüz.
aslında bunlar altın değerinde ve zaten var. var olan bu veriye salt okunur olarak bile ki farklı bir şey olamaz nasıl erişiriz?
daha önce sormuştum ama kimse cevap vermedi, acaba şimdi bilen var mı?
Yani ilk mesajınızda çok iddialı bir giriş yaptığınızdan çöplerle gerçek yedekleme olayı karıştıiqprog yazdı:...
veri kurtarmak istediğim düşüncesine nerden kapılıyorsunuz anlamıyorum. yazılanları baştan dikkatlice okuyunuz. veri kurtarmayla alakalı bir konuşma yok burada....
Silinenlere erişmek istemekteki amaç sanırım eskileri alıp antika koleksiyonu yapmak değildiriqprog yazdı:fb silinen,değiştirilen kayıtları saklıyor.
bu kayıtlar aslında var dosyada ama biz göremiyoruz.
bunları nasıl görürüz.
aslında bunlar altın değerinde ve zaten var. var olan bu veriye salt okunur olarak bile ki farklı bir şey olamaz nasıl erişiriz?
...