Belki enterasan bir bug vardır, bakmak lazım. Bende yasaklama olmadı. Ama sizde böyle birşey oldu başkalarında olmaz diye bir garanti yok, demek gizli bir bug var.
Bu arada SETUP programındaki yazılardaki kutucuk meseleini hallettim. Ben unicode bileşenler kullandığım için, enterasandır jvLinkLAbel'in strings'ini IDE'den dolduruca enter karakterini kutu olarak çıkartıyor, bende LANG.XML'den yüklettim sorun düzeldi.
İkinci bir sorun olan ürün anahtarı alırken yazılan isimlerdeki Türkçe karekterin yok olmasıyla ilgili. Şimdi ürün anahtarını siteden alırsanız sorun yok ama TWebBrowser ile GetTrialKey.aspx çağrıldığında ve form doldurulduğunda Türkçe karakterler uçuyor. Tabi japonca çince arapçada gidiyor.
Şöyle birşey yaptım, sorun düzeldi. TWebbrowser'ın DocumentComplete olayında şunları ekledim;
Kod: Tümünü seç
uses mshtml;
procedure ondocumentcomplete....
var
Document: IHTMLDocument2;
begin
Document := WebBrowser1.Document as IHtmlDocument2;
Document.charset := 'utf-8';
.
.
end;
GetTrialKey.aspx, utf-8 olarak belirtildği halde yinede sorun oluyordu, demek twebbrowser yada delphi bunu değiştiriyor.
Bunu burdan verdim çünkü burdan ifşa edilen bir sorun olduğu için, tabi olması gereken yer programlamadır.
Saygılar..