Kayıt sayısını bulamıyorum.
Peki hocam bu alıntılar yanlışmı yazılmış???dediklerinizin hep tersi yazıyor.
..........................................................................
Bana kitaplarımı açtırdınız! ey gidi günler ey........
bilgilerim tazelendi!.....
Hayret Kitaptada aynı şeyler yazıyor!!!!!!!!(Demekki yorum farkı var!)
Sizede Çok teşekkür ediyorum!..bazı şeyleri unutmuşum,hafızam şenlendi...
..........................................................................
Bana kitaplarımı açtırdınız! ey gidi günler ey........
bilgilerim tazelendi!.....
Hayret Kitaptada aynı şeyler yazıyor!!!!!!!!(Demekki yorum farkı var!)
Sizede Çok teşekkür ediyorum!..bazı şeyleri unutmuşum,hafızam şenlendi...
Tekrar Selamlar,
Yani tamamen bilinçli kullanıla alakalı bir konu. Ama insanlar burada konuşulanlardan topu topu iki sonuç çıkarakcaklar.
1. Fetchall network trafiğini azaltır
2. Fetchall network trafiğini arttırır.
Her ikisi de doğru
Eğer senin de söylediğin gibi (alıntıların gibi) dikkatli kullanırsan network trafiğini azaltabilirsin. Ama benim de örneklediğimi gibi yaparsan (1 Kaydı Update için 1,000,000 Kaydı belleğe çekersen) o zaman da gerekrsiz network trafiği yaratırsın.
Yani her ne şekilde olursa olsun dikkatli kullanmak lazım.
Kolay Gelsin
Not : Bu Mesajı Ben Kuri_YJ Gönderdim ama nedense Ottoman'ın adına geldi. Sanırım alıntı yap dedim bu sebeple oldu.
Not2 : Önceki sayfada her ne olduysa sizin adınız altında bu mesajı ben yazmışım
FetchAll yaparsınız, 100 Kaydı, FetchAll yaparsınız 1,000,000 Kaydı. Yükte getirebilirsiniz, kolaylıkta (hafifletirsiniz de)Bilinçli kullandıktan sonra Getirmez! Hemşerim!...........
Yani tamamen bilinçli kullanıla alakalı bir konu. Ama insanlar burada konuşulanlardan topu topu iki sonuç çıkarakcaklar.
Her ikisi de doğru

Yani her ne şekilde olursa olsun dikkatli kullanmak lazım.
Kolay Gelsin
Not : Bu Mesajı Ben Kuri_YJ Gönderdim ama nedense Ottoman'ın adına geldi. Sanırım alıntı yap dedim bu sebeple oldu.
Not2 : Önceki sayfada her ne olduysa sizin adınız altında bu mesajı ben yazmışım

Kuri Yalnız Jedi
Harbi Özgürlük İçin Pisi http://www.pisilinux.org/
Harbi Özgürlük İçin Pisi http://www.pisilinux.org/
Şimdi oldu !!Çok Teşekkür ediyorum!.....
Ben şu anda Bir Firmada(10 Terminalde) Test ediyorum! Gerçi kayıt sayısı az ama ,şu anda 12.000 'bin falan ,ve inanın hiç bir anormallik yok!...aksine daha önce dediğim gibi rahatlama var! 15 -20 günde ,bir giderek veya bilgi alarak izliyorum...
Kuri_YJ Demişki;
Karşıklık içinde farketmez siz söylemişiniz ben söylemişim! burada önemli olan bilgi dir..öğrenmek,öğretmektir....
Ben şu anda Bir Firmada(10 Terminalde) Test ediyorum! Gerçi kayıt sayısı az ama ,şu anda 12.000 'bin falan ,ve inanın hiç bir anormallik yok!...aksine daha önce dediğim gibi rahatlama var! 15 -20 günde ,bir giderek veya bilgi alarak izliyorum...
Kuri_YJ Demişki;
Çok doğru ama dikkatli kullanılırsa aksi sonuç çıkacağını sanmıyorum..Yani tamamen bilinçli kullanıla alakalı bir konu. Ama insanlar burada konuşulanlardan topu topu iki sonuç çıkarakcaklar.
Karşıklık içinde farketmez siz söylemişiniz ben söylemişim! burada önemli olan bilgi dir..öğrenmek,öğretmektir....