Kayıt sayısını bulamıyorum.

Firebird ve Interbase veritabanları ve SQL komutlarıyla ilgli sorularınızı sorabilirsiniz. Delphi tarafındaki sorularınızı lütfen Programlama forumunda sorunuz.
fduman
Moderator

Mesaj gönderen fduman »

Tamam işte kısaca yanlış biliyorsun/anlamışsın.
fduman
Moderator

Mesaj gönderen fduman »

Ayrıca ne akla hizmet o siteden örnek verip duruyorsun? Daha geçerli argümanlara başvur. Örnek kod ile test ederek bana bunu kanıtla kanıtlayacaksan (Kaldı ki kanıt falan istemiyorum). Ne idiü belirsiz sitelerin yazıları ile değil.
Ottoman

Mesaj gönderen Ottoman »

Peki hocam bu alıntılar yanlışmı yazılmış???dediklerinizin hep tersi yazıyor.
..........................................................................
Bana kitaplarımı açtırdınız! ey gidi günler ey........
bilgilerim tazelendi!.....
Hayret Kitaptada aynı şeyler yazıyor!!!!!!!!(Demekki yorum farkı var!)
Sizede Çok teşekkür ediyorum!..bazı şeyleri unutmuşum,hafızam şenlendi...
Kullanıcı avatarı
Kuri_YJ
Moderator
İletişim:

Mesaj gönderen Kuri_YJ »

Tekrar Selamlar,
Bilinçli kullandıktan sonra Getirmez! Hemşerim!...........
FetchAll yaparsınız, 100 Kaydı, FetchAll yaparsınız 1,000,000 Kaydı. Yükte getirebilirsiniz, kolaylıkta (hafifletirsiniz de)

Yani tamamen bilinçli kullanıla alakalı bir konu. Ama insanlar burada konuşulanlardan topu topu iki sonuç çıkarakcaklar.

1. Fetchall network trafiğini azaltır
2. Fetchall network trafiğini arttırır.

Her ikisi de doğru :) Eğer senin de söylediğin gibi (alıntıların gibi) dikkatli kullanırsan network trafiğini azaltabilirsin. Ama benim de örneklediğimi gibi yaparsan (1 Kaydı Update için 1,000,000 Kaydı belleğe çekersen) o zaman da gerekrsiz network trafiği yaratırsın.

Yani her ne şekilde olursa olsun dikkatli kullanmak lazım.

Kolay Gelsin

Not : Bu Mesajı Ben Kuri_YJ Gönderdim ama nedense Ottoman'ın adına geldi. Sanırım alıntı yap dedim bu sebeple oldu.

Not2 : Önceki sayfada her ne olduysa sizin adınız altında bu mesajı ben yazmışım :)
Kuri Yalnız Jedi
Harbi Özgürlük İçin Pisi http://www.pisilinux.org/
Ottoman

Mesaj gönderen Ottoman »

Şimdi oldu !!Çok Teşekkür ediyorum!.....
Ben şu anda Bir Firmada(10 Terminalde) Test ediyorum! Gerçi kayıt sayısı az ama ,şu anda 12.000 'bin falan ,ve inanın hiç bir anormallik yok!...aksine daha önce dediğim gibi rahatlama var! 15 -20 günde ,bir giderek veya bilgi alarak izliyorum...

Kuri_YJ Demişki;
Yani tamamen bilinçli kullanıla alakalı bir konu. Ama insanlar burada konuşulanlardan topu topu iki sonuç çıkarakcaklar.

1. Fetchall network trafiğini azaltır
2. Fetchall network trafiğini arttırır.
Çok doğru ama dikkatli kullanılırsa aksi sonuç çıkacağını sanmıyorum..
Karşıklık içinde farketmez siz söylemişiniz ben söylemişim! burada önemli olan bilgi dir..öğrenmek,öğretmektir....