ÖSYM Sınav Sonucu ve TC Kimlik No Alma

Delphi'de kod yazma ile ilgili sorularınızı bu foruma yazabilirsiniz.
Kullanıcı avatarı
okurtdiken
Üye
İletişim:

Mesaj gönderen okurtdiken »

selam arkadaslar;

csyasar kardesim bir dershane otomasyonu programcısı olarak seni cok iyi anlıyorum. Sana ihtiyac olan programı 5 yıl önce yapmtım ve her yıl yeni versiyon çıkararak satıyorum. Bahsettiğin olayların hepsini yapman hatta öğrenciye çıkan yurda varıncaya kadar bütün bilgileri alman mümkün fakat burda önemli olan (sadece ösym'nin sitesi için geçerli) bu programın hangi zamanda ve hangi tip adaylar için çalışacağıdır.

Neden mi?

Hangi Zamanda?:
Çünkü ösym sonuçlarının açıklandığı ilk 7-8 saat için farklı bir adres kullanır, daha sonra tekrar normal adresine döner, bu iki adresteki sayfaların yapısında farklılık vardır ki bu senin programı kullanacağın zaman açısından önemlidir.

Hangi Adaylar İçin:
ösym'de her aday için ayrı bir sayfa yapısı olabilir. Örneğin sınavsız yerleşen adaylar için mesleki eğitim gördüğü alan bilgisi varken normal yerleşen bir aday için böyle bir bilgi yoktur. Yurt seçimi yapan adayla yapmayan aday arasında farklılık vardır. Daha bunlara benzer 9-10 çeşit şu anda aklıma gelmeyen farklılık mevcuttur.

Eğer bunlar hakkında bilgi sahibiysen olay sadece html'yi indirip içinden ihtiyacın olan verileri almaktan ibarettir. En azından en kolay yöntem saydığım şartlar göz önünde bulundurulursa budur.

Sana şimdilik kolay gelsin.

okurtdiken@hotmail.com