BroadCast gibi bir olayla tüm ağdaki açık programıma..
Forum kuralları
Forum kurallarını okuyup, uyunuz!
Forum kurallarını okuyup, uyunuz!
Hep kapalı makinayı ağa broadcast şekilnde paket göndererek açmak örneğinden gidiyorumda, yani belli bir porta gidicek şekilde ortalık yere bir paket gönderilebiliyorsa ve ağ üzerinde bununla ilgilenenenler varsa paketi alıp ilgili işlemi yapabiliyorlar,
Bu şekilde yapabilirsem çok daha iyi olucak benim için.
Bu şekilde yapabilirsem çok daha iyi olucak benim için.
Volkan KAMADAN
www.polisoft.com.tr
www.polisoft.com.tr
@ikra eyvallah ilgin ve yardımların için teşekkürler, ben araştırayım burayada yazarım.
İyi çalışmalar.
İyi çalışmalar.
Volkan KAMADAN
www.polisoft.com.tr
www.polisoft.com.tr
Peki , araştırıp sonucu yazarım iyi çalışmalar.iqprog yazdı:vkamadan beni dikkatli dinle, senin ilacını aşağıda yazıyorum. bunu araştır bu tamamen senin istediğin şeydir.
ilaç : mailslot
Volkan KAMADAN
www.polisoft.com.tr
www.polisoft.com.tr
@iqprog evet tam olarak istediğim işte buydu,
Teşekkür ederim, çok iyi oldu bu gerçekten.
MailSlot v.1.1
Teşekkür ederim, çok iyi oldu bu gerçekten.
MailSlot v.1.1
Volkan KAMADAN
www.polisoft.com.tr
www.polisoft.com.tr
@iqprog bu değerli bilgiler için teşekkür ederim, ancak tek sorun şu, aynı bilgisayrda programı iki defa açamıyorum bunu engelliyor varmı bildiğin bir çözümü
Volkan KAMADAN
www.polisoft.com.tr
www.polisoft.com.tr
Merhaba,
tek program var fakat aynı makinada bir kaç defa çalışabilir bu durumda sorun olur, componenti incelediğimde mailslot adında bir dosya oluşturuyor yeniden çalışınca yine aynı dosyayı oluşturmak istiyor ve dosya kullanımda hatasına neden oluyor, garip bir durum.
tek program var fakat aynı makinada bir kaç defa çalışabilir bu durumda sorun olur, componenti incelediğimde mailslot adında bir dosya oluşturuyor yeniden çalışınca yine aynı dosyayı oluşturmak istiyor ve dosya kullanımda hatasına neden oluyor, garip bir durum.
Volkan KAMADAN
www.polisoft.com.tr
www.polisoft.com.tr
Evet çalışabilir,
örn w2003 servera uzak masa üstüyle bğalanıp 3-5 kullanıcı aynı anda çalışabilir.
örn w2003 servera uzak masa üstüyle bğalanıp 3-5 kullanıcı aynı anda çalışabilir.
Volkan KAMADAN
www.polisoft.com.tr
www.polisoft.com.tr