Pelit..
Arkadaşımızın dediği gibi cokuzatmıs ve karısık bir yapıda gidiyorsun..böyle olursa çözüm bulamazsın... kaldıki 1 2 parametre tanımlayacaksın olay biticek bu kadar karısık ve kod kirliliği yapmak çözümünü zorlastıracaktır emin ol..
Bulunan kayda göre kayıt ekleme?
Forum kuralları
Forum kurallarını okuyup, uyunuz!
Forum kurallarını okuyup, uyunuz!
Re: Bulunan kayda göre kayıt ekleme?
abim burada ben dedimki bu tekrarlayan kodları nasıl bir değişkenle veya procedure neyse yazacağız diye mesaj attım
ancak kimse dönüp bi cevap yazmadı anca kitaptan oku diyorlar kitapta bunlar yazmıyoki neyse zaten yatığım program bitti. sayılır hatta bugün hangi dosyaları alacağım hangilerini sileceğim ona bakacağım
ancak kimse dönüp bi cevap yazmadı anca kitaptan oku diyorlar kitapta bunlar yazmıyoki neyse zaten yatığım program bitti. sayılır hatta bugün hangi dosyaları alacağım hangilerini sileceğim ona bakacağım
pelitt yazdı:ancak kimse dönüp bi cevap yazmadı
Bir mesajda iki yalanpelitt yazdı:kitapta bunlar yazmıyoki

Iyi haber, bir sureligine yazdigin prosedur basina forumda en az 3 mesaj atmayi birakacaksin demek.pelitt yazdı: neyse zaten yatığım program bitti.
bak işte hep aynı şeyi yapıyonuz ben olsam bukadar laf canbazlığı yapmazdım biliyorsam sorulanı anlatırdımErtugrul yazdı:pelitt yazdı:ancak kimse dönüp bi cevap yazmadıBir mesajda iki yalanpelitt yazdı:kitapta bunlar yazmıyoki
Iyi haber, bir sureligine yazdigin prosedur basina forumda en az 3 mesaj atmayi birakacaksin demek.pelitt yazdı: neyse zaten yatığım program bitti.
bitane mesajım yok bakın çözümünü açıklamadığım sizin gibiler millet iş yaparken duvar üstünde yorum yapar elini taş altına koymaz
iş bitiminde nedense her işi kendi yapmış olur...