hocam oncelıkte tekrar teşekkür ediyorum.Şimdi çözdüm lakin tek işle uğraşmıyorum delphidede çok ileri değilim.Aslında cok araştırırım ama tek işim bu olmadıgı ıcın bazen boyle tökezliyorum özür dilerim tekrardan.Telefon sektöründeyim telefon tamiri,yazılımı program yazması derken uykusuzluk diz boyu normal olarakta böyle aslında cok sacma hatalarda olsa yapabılıyorum size çok teşekkür ederim tekrardan hayırlı gunler.SimaWB yazdı:Kusura bakmayın ama sorun bence "acemilik"te değil, ARGE eksikliğinde![]()
Gönderdiğim fonksiyon sizin ilk gönderdiğiniz kodlarda bulunan FindAndReplaceHex fonksiyonuna benzemiyor mu?
Bence siz böyle bir projeden evvel Delphi'deki değişken tipleri üzerine biraz araştırma yapın. Mesela array of byte ne demek bir araştırın isterseniz. Böylece "array of byte" bekleyen bir fonksiyona [00000000] şeklinde değer göndermeye çalışmazsınız. Sizin gönderdiğiniz kodda "array of byte" olduğuna göre sizin bunu bildiğinizi varsaymıştım!
Sorduğunuz soruya cevaben neredeyse tam istediğinizi yapan bir cevap verdim. Bundan sonrası size kalmış. (Aslında size pek birşey kalmadı ama) Allah yardımcınız olsun...
Bu kodun çalışmama sebebi nedir ?
Forum kuralları
Forum kurallarını okuyup, uyunuz!
Forum kurallarını okuyup, uyunuz!