Merhaba,
Intraweb de bir ornek dll yaptım bir web server a yukledim ama 404 sayfa bulunamadı hatası veriyor. bunu nasıl bir yolla yuklemeliyim.
web sayfasında sunu buldum
In the evaluation version, IntraWeb applications only listen on the IP 127.0.0.1. No requests from other IP addresses will be answered
buda ssadece kendi bilgisayarımızdamı calisir demek. bu konuda bilgi verirmisiniz.
alalım dedim cok deli para (ama siteye baktım calistiran arkadaslar var bunlar evalation yerine paketi mi almışlar acaba)
tesekkurler
intraweb dll 'i calistirmak
Forum kuralları
Forum kurallarını okuyup, uyunuz!
Forum kurallarını okuyup, uyunuz!
Merhaba ,
Delphi7 ile birlikte gelen IntraWeb paketini kendi bünyemizdeki bir WEb SErver da sorunsuzca sunabiliyoruz dışarıya herhangi bir sorun yok.
Aldığınız hata sizin WEbSErver yapılandırmanızdan kaynaklanıyor olabilir.
IIS versiyonunuz nedir? Normalde ilgili sanal klasörün CGI/DLL yürütme izinlerinin aktif olması gerekli. IIS 6 da daha farklı ayarlamalar söz konusu, IntraWeb şeklinde arama yaptırırsanız webserver yapılandırması ile ilgili uzun uzun konuşmuştuk.
iyi çalışmalar.
Delphi7 ile birlikte gelen IntraWeb paketini kendi bünyemizdeki bir WEb SErver da sorunsuzca sunabiliyoruz dışarıya herhangi bir sorun yok.
Aldığınız hata sizin WEbSErver yapılandırmanızdan kaynaklanıyor olabilir.
IIS versiyonunuz nedir? Normalde ilgili sanal klasörün CGI/DLL yürütme izinlerinin aktif olması gerekli. IIS 6 da daha farklı ayarlamalar söz konusu, IntraWeb şeklinde arama yaptırırsanız webserver yapılandırması ile ilgili uzun uzun konuşmuştuk.
iyi çalışmalar.
Volkan KAMADAN
www.polisoft.com.tr
www.polisoft.com.tr
merhaba ,
c: \inetpub \wwroot \ içine myintraweb die bir directory oluşturun.
içine DLL yi atın
IIS yönetiminden Web Service Extensions bölümüne girip ,
ISAPI ve CGI durumlarına ALLOw butonuna basarak çalıştırılmasını onaylayın.
Sorunun ortadan kalkması gerekiyor.
iyi çalışmalar.
c: \inetpub \wwroot \ içine myintraweb die bir directory oluşturun.
içine DLL yi atın
IIS yönetiminden Web Service Extensions bölümüne girip ,
ISAPI ve CGI durumlarına ALLOw butonuna basarak çalıştırılmasını onaylayın.
Sorunun ortadan kalkması gerekiyor.
iyi çalışmalar.
Volkan KAMADAN
www.polisoft.com.tr
www.polisoft.com.tr
-
- Üye
Re: intraweb dll 'i calistirmak
merhaba
intraweb kullanarak oluşturduğumuz dll yi linux web serverde çalıştırmak mümkün mü
yardımcı olabilir misiniz
intraweb kullanarak oluşturduğumuz dll yi linux web serverde çalıştırmak mümkün mü
yardımcı olabilir misiniz
Mümkün değil. dll uzantısı windows işletim sistemlerine özgüdür.
-
- Üye
yardımınız için teşekkür ederim.
-
- Üye
linux altinda wine diye bir program var . onun altinda dolayli olarak calistirabilirsiniz.