kıymetli arkadaşlar daha önce yazmış bulunduğum programda mssql server kullanmıştım ve bu programı başka bir pcye kurdum ve orada üzerine kayıtlar girilmeye başlandı fakat bu arada istemiş olduğu bazı değişiklikler neticesinde tablolarda yeni kolonlar eklendi ve bunun neticesinde şu anda bulunduğum mssql serverden diğer bilgisayardakine olamayan fieldleri eklemem ve olmayan kayıtları da eklemem gerekecek bununla ilgili olarka nasıl bir yöntem takip edilebilir ve bu arada örnek olupda fikir de verebilmesi açısından foruma konulabilirse sanıyorum ki öncelikle bana ve tabiki daha sonrada tüm arkadaşlara fikir vermede kolaylık sağlıyacağından eminim.
sağlık, mutluluk ve başarı dileklerimle
Kazım ATEŞ
mssql server de update olayı
s.a.
vt de yaptığın değişiklikleri script halinde hazırlayıp onu müşterinin bilgisayarında çalışıtırıp güncelleme yapabilirsin.
yada kolonları oluşturup kayıtları ekleyen bi program hazırlayıp onu kullanabilirsin.
Eğer tek müşteri varsa ve sen gidip yapacaksan 1. şıkkı öneririm.
kolay gelsin.
vt de yaptığın değişiklikleri script halinde hazırlayıp onu müşterinin bilgisayarında çalışıtırıp güncelleme yapabilirsin.
yada kolonları oluşturup kayıtları ekleyen bi program hazırlayıp onu kullanabilirsin.
Eğer tek müşteri varsa ve sen gidip yapacaksan 1. şıkkı öneririm.
kolay gelsin.
Duyduğun Şeylerin Söylediklerim Olduğuna Eminim Ama
Anladığın Şeylerin Anlatmak İstediklerim Olduğuna Emin Değilim
Anladığın Şeylerin Anlatmak İstediklerim Olduğuna Emin Değilim