Slm
Arkadaşlar delphide Label yada Edit gibi bileşenlerin Font özelliğine girdiğimizde Yazı tipi bölümünde delphinin derlemiş olduğu yazı tipleri var burada ki font tiplerini delphi neren alıyor windows un yazı tiplerini yada istediğimiz bir font tipini kullanabilirmiyiz.Kullanabiliyorsak delphinin font kütüphanesi nerede tutuluyor nasıl buraya yeni font tipi ekleyebiliriz.Teşekkürler
Font da yazı tipi
Forum kuralları
Forum kurallarını okuyup, uyunuz!
Forum kurallarını okuyup, uyunuz!
Merchant dediğin yöntemi ben daha önce yapmıştım olmadı.Ama şimdi denedim font u alabildim
innosetup ı ınstool ile yaparken instoll a alacağımız fontları c:/windows/fonts yükle komutunu nasıl verceğiz yani programımız c:\...\ şeklinde exe si ve dataları kuruluyor ama fontları setup ayarında nasıl yapacağız ki fontlar c:/windows/fonts e gitsin.Yani biraz instool bilgiside alabilirmiyiz

innosetup ı ınstool ile yaparken instoll a alacağımız fontları c:/windows/fonts yükle komutunu nasıl verceğiz yani programımız c:\...\ şeklinde exe si ve dataları kuruluyor ama fontları setup ayarında nasıl yapacağız ki fontlar c:/windows/fonts e gitsin.Yani biraz instool bilgiside alabilirmiyiz
- sabanakman
- Kıdemli Üye
Bende benzeri bir sorun yaşamıştım, istersen viewtopic.php?t=16665 bağlantısına bir göz at.
Şaban Şahin AKMAN