invalid pointer oparation
Forum kuralları
Forum kurallarını okuyup, uyunuz!
Forum kurallarını okuyup, uyunuz!
invalid pointer oparation
proje calısır halde iken program kapandıgında invalid pointer oparation ardından da runtime 216 at 0041ce74 hatası alıyorum. yardımlarınızı bekliyorum...
ondan değil
kontrol ettim onclose da kod yok.ana pancere kaoandıgında veriyor sadece...
gercekten zor durumdayım...
arkadaslar bir fikir verin lutfen.. bulamıyorum hatamın nerde oldugunu.. tecrube eden yok mu?
s.a.
arkadaşım bu hatanın çözümü için senin projendeki tüm kodları incelememiz lazım. sihirli küremiz henüz tüm kodları gösteremiyor.
tavsiyem.
programı aç ve hiç bir işlem yapmadan kapat. aynı hatayı verecekmi?
eğer vermezse bu sefer programı aç bir işlem yap ve tekrar kapat. bu şekilde hatayı hangi işlemi yaptığın zaman verdiğini bulabilirsin.
o işemi bulduğun zaman çözüme yaklaştın demektir.
orda yaptığın işlemlere göre sorunu güncelle ona göre tekrar bi durum değerlendirmesi yaparız.
kolay gelsin.
arkadaşım bu hatanın çözümü için senin projendeki tüm kodları incelememiz lazım. sihirli küremiz henüz tüm kodları gösteremiyor.

tavsiyem.
programı aç ve hiç bir işlem yapmadan kapat. aynı hatayı verecekmi?
eğer vermezse bu sefer programı aç bir işlem yap ve tekrar kapat. bu şekilde hatayı hangi işlemi yaptığın zaman verdiğini bulabilirsin.
o işemi bulduğun zaman çözüme yaklaştın demektir.
orda yaptığın işlemlere göre sorunu güncelle ona göre tekrar bi durum değerlendirmesi yaparız.
kolay gelsin.
Duyduğun Şeylerin Söylediklerim Olduğuna Eminim Ama
Anladığın Şeylerin Anlatmak İstediklerim Olduğuna Emin Değilim
kontrol ettim
işlem yaparak ya da islem yapmadan ana formu kapattıgımda aynı hatayı verdi. tek tek diğer formları remove ederek projeyi calıstırıp kapatarak hangi formdan kaynaklandıgını bulmaya calıstım
bu da sonuc vermedi..dersen ki kodları gonder bakalım. ok gonderirim.burda bunca bilgisini paylasan bir arkadasa seve seve ve kalbim mutmain olarak gonderirim kodları.
bu da sonuc vermedi..dersen ki kodları gonder bakalım. ok gonderirim.burda bunca bilgisini paylasan bir arkadasa seve seve ve kalbim mutmain olarak gonderirim kodları.
belkide sorun ana formdaki bir bileşen veya koddan kaynaklanıyordur.
projenin dpr dosyasına hiç kod yazdınmı yazmadıysan muhtemelen ana formdaki bir işlemden/bileşenden kaynaklanıyordur. ana formdaki kodları disable ederek dene.
kodları göndersen bile bu aralar bakamam.
klay gelsin.
projenin dpr dosyasına hiç kod yazdınmı yazmadıysan muhtemelen ana formdaki bir işlemden/bileşenden kaynaklanıyordur. ana formdaki kodları disable ederek dene.
kodları göndersen bile bu aralar bakamam.
klay gelsin.
Duyduğun Şeylerin Söylediklerim Olduğuna Eminim Ama