Teknik Servis programı
Forum kuralları
Forum kurallarını okuyup, uyunuz!
Forum kurallarını okuyup, uyunuz!
Teknik Servis programı
Arkadaşlar proje ödevim bu teknik servis programı 2 hafta vaktim kaldı lütfen bi yarıdm edin..Program delphide ürün girişi ürün stok ve her hafta en çok satılan ürün bu kadar program..ürün girişi mesela anakard türü anakard markası azza modeli seri nosu şeklinde olucak veri tabanından alıcak bilgileri lütfen yardım edin ya isteyene msn adresimi werriim ...
Re: Teknik Servis programı
takıldığın yer nere yani hangi konuda nasıl bir yardım istiyorsun bunları belirtirsen yardımcı olabiliriz.
UWESIS CORPORATION
Şuan hiç bir şey yapamıyorum açıksası delphi hakında pek fazla bilgim yok sadece programın çok fazla uzun olmadığını biliyorum yapılmış hazır elinde oln warsa yada kısa sürede yapabilirm diyen lütfen yardımcı olsun...
burdakilerin hemen hepsi işinin peşinde koşuğu için (en azından ben öyleyim) kimsenin yapıp vereceğini sanmıyorum sen başla projene eksik kaldığın ve takıldığın yer olursa yazarsın yardım edilir ama diğer türlü birisi yapsın versin dersen sanmıyorum
UWESIS CORPORATION
eywallha kardeşim ya benim işim çözülsünde sorun değil her türlü yani anladınmı karşılıksız kalmaz