Hastane Otomasyon Programı

Delphi'de kod yazma ile ilgili sorularınızı bu foruma yazabilirsiniz.
tunç_80

Hastane Otomasyon Programı

Mesaj gönderen tunç_80 »

S.A arkadaşlar beim bir sorum olacaktı hastane otomasyon programı nasıl yazılır yani programda hasta bilgilerini nerden alıyor nasıl çalışıyor bu konuda bilgisi olan varsa benide aydınlatırsa sevinirim.....
qamyoncu
Üye

Re: Hastane Otomasyon Programı

Mesaj gönderen qamyoncu »

viewtopic.php?f=12&t=25174

+Bu linki inceleyerek başlayabilirsin. Nasıl birşey hazırlayacağın hakkında bilgi sahibi olabilirsin, dikkat edilmesi gereken yerleri not edebilirsin, kafanda veya kağıt üzerinde bir taslak hazırlayabilirsin. Daha sonra bu hazırladığın taslak içerisindeki birleştiremediğin parçaları bize sorarak eksiklerini tamamlayabilirsin. Daha sonra bilgisayar üzerinde işlemlere başlarsan, düzenli bir şekilde basamak basamak ilerlersen daha az sorun yaşayacağını tahmin ediyorum.
+Şimdiden kolay gelsin:)
Batuhan TAŞDÖVEN
'Yükseldikçe küçülen bir uçurtma..'
tunç_80

Mesaj gönderen tunç_80 »

ilginizi için tşk ederim abicim bu programı indridim şu anda inceliyorum zaten şimdi benim sorum şu :

sonunda çalıştırdım programı yalnzı bir sorunum var benim programcı bir arkadaşım onlarda hastane otomasyon programı yazıyor aynı bu ehbys programında nasıl yaptıysa bütün hastane bilgilerini buldu ama ben bulamadım bu işlemi herkes yapabilirmim yoksa sgk nın sitesinden ücreti karşılığında lınan kullanıcı adı ve şifresi olan mı girebilir bu işlemi nasıl yapıyorlar yani tc nosu girince bütün bilgileri nasıl buluyorlar ....
Kullanıcı avatarı
aslangeri
Moderator
İletişim:

Mesaj gönderen aslangeri »

sağlık bakanlığıının web servisleri var. bu servisleri kullanıyorlar. o servisler içinde her sağlık kuruluşuna verilen kullanıcı adı ve şifreler var. bakanlığın sitesini incelersen birde test servisleri olması lazım(eğer kaldırmadılarsa).
Duyduğun Şeylerin Söylediklerim Olduğuna Eminim Ama
Anladığın Şeylerin Anlatmak İstediklerim Olduğuna Emin Değilim
tunç_80

Mesaj gönderen tunç_80 »

beni aydınlattığınız için çok tşk ederim abi sağol ....