Arkdaşlar öncelikle herkesin geçmiş bayramını en içten kutlar hayırlara vesile olmasını dilerim.
Delphi de hazırladığım internet kafe yönetim programımda bi sıkıntım var, yardım ederseniz sevinirim.
1- Yönetim Programı uzun süre (5-10 saat) açıkken programı kapattığımda; Kapanmış gibi görünüyor fakat görev yöneticisinde hala çalıştığı görülüyor.
Bu Normal şartlarda sorun olmuyor, yani fazla dert etmiyorum ama çözülse iyi olur.
2- Client tarafını (bilgisayarı) kapatmış olduğum halde "Proccess Hacker " programının Network sekmesinde Server programının hala cliente bağlı ip adresini yokladığını görüyorum. Server programını kapattığımda veya Komut satırında netstat komutunu çalıştırdığımda kapanmış olan bilgisayarlar ile olan aktivitenin sona erdiğini gördüm.
Bu yukarıdaki sorunlardan kaynaklandığını düşünerek anamakinamın ağırlaştığını görüyorum. Ağrılıktan örnek vermem gerekirse; Server programı 1-2 saattir açık ve farklı bir işle meşgulüm. interneti açıp gezinmek istediğimde ana sayfa dahil nette bayağı bir ağırlık oluyor. Server programını kapatıp 3-5 dakika bekleyince internetin ve internet explorerin daha hızlı çalıştığını gördüm, bu kolardaki fikirlerinizi bekliyorum.
Not: Client Sayısı 100 Pc civarı
Rica etsem bu ağırlık sorununu nasıl aşabiliriz yardım eder misiniz?...
Client/server arası bağlantıda Disconnect Sonrası ...
Forum kuralları
Forum kurallarını okuyup, uyunuz!
Forum kurallarını okuyup, uyunuz!