Arkadaşlar merhaba benim bir .dll çalışmam var ve bu çalışmamda yazdığım dll aynı dizin içindeki bazı dosyalar sayesinde bazı işlevlerini görüyor ama dll in olduğu aynı dizin içinde çağırdığım bu dosyalar olmazsa malesef dll görevini yerine getiremiyor bu sebeble ben dışardan çağırdığım dosyaları derleme esnasında dll içine gömüp bu sorunu ortadan kaldırmak istiyorum. Benim kodlarım aşağıdaki gibidir dll bulunduğu dizin içinde mdl uzantılı dosyaları çağırıp çalıştırıyor ama ben bu mdl uzantılı dosyaları derleme esnasında dll içine gömüp çalışma esnasında herşeyi tek başına yapmış olacak.
Yardımlarınızı bekliyorum şimdiden teşekkürler.
şunu bir incele istersen, zamanın birinde benim de benzer bir şeye ihtiyacım olmuştu. Başlangıçta biraz karmaşık gelebilir ama ilk defasında hangi metod kolay ki..
@ikra kardeşim hatırlatman için teşekkürler lakin o şekilde bir neticeye ulaşamadığım için burdaki arkadaşların delphi üzerinde profesyonel olduklarını düşündüğüm için bu forumda yazmıştım..
@mrmarman kardeşim yeniden merhaba linki incelediğim konun dağılmaması için o linkte size bir soru sordum oraya bakıp yanıtlayabilirseniz çok sevinirim.