Merhaba, Flash player kullanılarak hazırlanmış online oyundan veri okumak mümkün mü. Amacım hack veya hile değil. Oyun için webbrowser hazırlıyorum. Burada geçen puan, bilgi mesajları gibi bilgileri forumda bir labelda göstermek. Flash playerdan veri nasıl okunur bilmiyorum. Bunun mantığını veya yolunu gösterirseniz sevinirim. (İndirebileceğim herhangi bir swf dosyası yok bulamadım. Dolayısı ile standart swf açma işlemlerini yapamıyorum).
Saygılarımla
Flash tabanlı veri okuma
Forum kuralları
Forum kurallarını okuyup, uyunuz!
Forum kurallarını okuyup, uyunuz!
Re: Flash tabanlı veri okuma
ActionScript içinden bir ajax isteği yapabileceğiniz gibi java script fonksiyonlarını da çağırabilirsiniz. Anladığım kadarıyla swf dosyalarını siz oluşturmuyorsunuz. Bu durumda kod yazma şansınız olmayacak. Mevcut bir swf objesinin nesnerilerine erişilebildiğine denk gelmedim.
Son güvenlik açıklarından sonra flash iyice geriledi, bir çok kişi uninstall etmiş durumda.
Son güvenlik açıklarından sonra flash iyice geriledi, bir çok kişi uninstall etmiş durumda.
Re: Flash tabanlı veri okuma
Evet malesef swf dosyalarını ben oluşturmuyorum. Ben bir html dosyasındaki gibi dönen içeriği dinleyebileceğimi, gelen içeriğide parse edip gösterebilirim diye düşünmüştüm.(flash player yüklemeyip oyunu açtım karşıma DHTML içerik geldiği için bu fikir oluştu ) Sanırım sizinde dediğiniz gibi böyle bir şansım yok. Biraz daha araştırayım belki farklı bir yol çıkar. İlginize ve paylaşımınıza teşekkürler.