Merhaba üstadlar.
Speed Button veya normal buttonda png kullanamıyorum. BMP kullanıncada eklediğim resmin arkaplanı ya kalıyor yada artıklar görünüyor. Buttona nasıl PNG veya kaliteli bir icon eklerim?? Bazı uygulamalarda görünüyor iconların gölgeleri bile var bu sadece PNG ile olur??? Ne yapacaz????
Speed Button
Forum kuralları
Forum kurallarını okuyup, uyunuz!
Forum kurallarını okuyup, uyunuz!
Re: Speed Button
Abi dediklerini biraz aç yani. Dediklerinden birşey anlayabilsem zaten bu soruyu sormazdım yaniiitrex994 yazdı:GDI Plus componenti kullanman gerekir veya Alpha Skin veya TMS bileşenlerine sahip olman gerekir.
Re: Speed Button
Evet ama yükleyemedim. Daha doğrusu XE2 Kullanıyorum
1. Bunlar ücretliyse zaten bana gelmez
2. XE2 uyumlusunu buldum indirdim ama yükleyemedim. AlphaSkin ile galiba kendi temanı yapıyorsun bana basit pratik bir component lazım.
3. VCL buldum çok iyi falan dediler yükledim ama adamın tek yaptığı zaten delphide olan componentlerin aynısını kopyalamak. Mesela JCL de speed button var ama bildiğim 1000 yıllık speed button tek özelliği farklı değil. Kardeşim ne diye uğraşıp yaptın. dimi yani
1. Bunlar ücretliyse zaten bana gelmez
2. XE2 uyumlusunu buldum indirdim ama yükleyemedim. AlphaSkin ile galiba kendi temanı yapıyorsun bana basit pratik bir component lazım.
3. VCL buldum çok iyi falan dediler yükledim ama adamın tek yaptığı zaten delphide olan componentlerin aynısını kopyalamak. Mesela JCL de speed button var ama bildiğim 1000 yıllık speed button tek özelliği farklı değil. Kardeşim ne diye uğraşıp yaptın. dimi yani