Merhaba arkadaşlar,
Windows 10'un abuklukları sonunda mecburen sıfırlama yaptım ve kurulu bütün programlarım uçtu. Lisanslı Delphi7 de gitti.
Ne yazık ki delphi'nin ne kurulum CD'leri ne de başka bilgi var elimde.
Hiç olmazsa eski programlarımı gerektiğinde edit edebilmek için Delphiyi yeniden kurmam lazım. Yeni sürüm değil, Delphi 7 kurmak istiyorum. Teknik desteği kalktığına göre, lisans kısıtlaması hala var mıdır acaba?
Ne yapmamı önerirsiniz?
Teşekkürler.
Ahmet Aksoy
Bilgileri kayıp Lisanslı D7 tekrar kurulabilir mi?
Forum kuralları
Forum kurallarını okuyup, uyunuz!
Forum kurallarını okuyup, uyunuz!
Re: Bilgileri kayıp Lisanslı D7 tekrar kurulabilir mi?
Selamlar,
Satıştan kaldırıldı mı? Kaldırıldı ise o zaman yapabileceğiniz pek bir şey kalmıyor. Bir şekilde lisans key bulmanız lazım. Satış söz konusu mu değil mi?
Kolay Gelsin
Satıştan kaldırıldı mı? Kaldırıldı ise o zaman yapabileceğiniz pek bir şey kalmıyor. Bir şekilde lisans key bulmanız lazım. Satış söz konusu mu değil mi?
Kolay Gelsin
Kuri Yalnız Jedi
Harbi Özgürlük İçin Pisi http://www.pisilinux.org/
Harbi Özgürlük İçin Pisi http://www.pisilinux.org/
Embarcadero registration formunda hala Delphi 7 var
Bkz bu link Embarcadero Support
Desteği kalktı derken? xe10'da dahi geriye dönük 7.0 dahil lisanslı kabul edileceğini taahhüt ediyor. Eski ekiplerkullanıcılar ile koordinasyon kolaylığı amaçlanmış.
Durumu güzelce izah edin, win10 konusu oldukça makul bir sebep görülecektir. Zaten lisansta kullandığınız bilgileriniz eposta isim vs. Kayıtlıdır. BTGrubu yardımcı olamadı mı?
Bkz bu link Embarcadero Support
Desteği kalktı derken? xe10'da dahi geriye dönük 7.0 dahil lisanslı kabul edileceğini taahhüt ediyor. Eski ekiplerkullanıcılar ile koordinasyon kolaylığı amaçlanmış.
Durumu güzelce izah edin, win10 konusu oldukça makul bir sebep görülecektir. Zaten lisansta kullandığınız bilgileriniz eposta isim vs. Kayıtlıdır. BTGrubu yardımcı olamadı mı?
Teşekkürler. BTGrubu ile bağlantıya geçtim. Yardımcı olabileceklerini umuyorum.
Çok teşekkürler.
Çok teşekkürler.