S.A
İyi günler arkdaşlar, içinizde güzel, kapsamlı bir ticari programı Access veritabanı kullanarak yapanlarınız varmı? Varsa kayıt sayısının çoook fazla olmasında herhangi bir sorun yaşandımı, eğer yaşamadılar ise kaç binlere kadar kayıt sayısı ulaşmıştı? Bu konuda görüşlerinizi bekliyorum.
selametle...
Access'in Ticari programlardaki yeri?
Ben zamanında kısa bir dönem kullanmıştım 10.000'den sonra sapıtmaya başlıyordu ben şahsen tafsiye etmiyorum.
Kolay Gelsin...
Kolay Gelsin...
Gazete manşetleri
* DİKKAT :Lütfen forum kurallarını okuyalım ve uyalım...!
* Warez,crack vs. paylaşımı kesinlikle yasaktır.
Acces in maximum kullanımı 20000 daha sonra her an farklı bir süpriz olabilir.
Veritabanlarının performansını test etmek için basit bir döngü ile kayıt girdirebilirsiniz.
Bu deneyi paradox ta yaptığımdan 304 binli kayıtlarda tablo full mesajı verdi.
Ustaların dediği gibi: Firebird
Veritabanlarının performansını test etmek için basit bir döngü ile kayıt girdirebilirsiniz.
Bu deneyi paradox ta yaptığımdan 304 binli kayıtlarda tablo full mesajı verdi.
Ustaların dediği gibi: Firebird

Bilgi paylaşıldıkça güzeldir.
S.A.
Arkadaşlar ben daha önce Access kullanmadım ve performansı hakkında hiç bir bilgim yok. Ancak ilgimi çekti bahsedilen rakamlar 10.000 - 20.000 gibi rakamlar.
Arkadaşlar bu rakamlar bir veritabanı için çok basit olsa gerek. Yani paradox bile bu rakamları kat kat katlar.
Yanlış anlaşılmasın benimde tavsiyem FireBird tabiki. Ama eğer gerçekten Access bu rakamlardaki kayıtlarda kafayı yiyorsa buna veritabanı demek yanlış gibi geliyor bana..
Arkadaşlar ben daha önce Access kullanmadım ve performansı hakkında hiç bir bilgim yok. Ancak ilgimi çekti bahsedilen rakamlar 10.000 - 20.000 gibi rakamlar.

Arkadaşlar bu rakamlar bir veritabanı için çok basit olsa gerek. Yani paradox bile bu rakamları kat kat katlar.

Yanlış anlaşılmasın benimde tavsiyem FireBird tabiki. Ama eğer gerçekten Access bu rakamlardaki kayıtlarda kafayı yiyorsa buna veritabanı demek yanlış gibi geliyor bana..
İlimle geçen bir gece,
ibadetle geçen bin geceden hayırlıdır. HZ. MUHAMMED (S.A.)
ibadetle geçen bin geceden hayırlıdır. HZ. MUHAMMED (S.A.)