proje dosyasını gereksizlerden arındırma

Delphi'de kod yazma ile ilgili sorularınızı bu foruma yazabilirsiniz.
Kullanıcı avatarı
bobasturk
Kıdemli Üye

proje dosyasını gereksizlerden arındırma

Mesaj gönderen bobasturk »

Merhaba arkadaşlar hayırlı geceler/günler;

uygun bi başlık bulamadım. özür diliyorum. sorunum şöle bişi forumun ofline halinde bulamadım.

projeyi şuan bitirdim ve klasörü içinde 310 dosya var olduğunu ve yaklaşık 9,5 mb olduğunu özelliklerinde gösteriyor. bildiğim kadarı ile oluşturulan formların uzantılarını delphi oluşturuyor.(acemice anlatım oldu)

demek istediğim ben bu projenin bulunduğu dosya içinden hangilerini silersem proje zarar görmez.

teşekkür ve saygılarımla
Misafir

Mesaj gönderen Misafir »

*.~ddp *.~dfm *.ddp ~.pas .mb daha çok vardır admin abiler biliyordur. sen yinede yedek yap sonra sil. ayrıca sen kullanıcıya sadece exe vereceksin ve onun kullandığı veritabanı tablolarını tabi bu tablolar bir server içinde değilse nereye koydu isen o tabloları da vermen lazım. son birşey eğer resim filan tutuyorsan veritabnında ve bunları bir klasöre adres vererek yani sadece yolunu kayıt ediyorsan o resimlerin klasörüde lazım olur.
Kullanıcı avatarı
bobasturk
Kıdemli Üye

Mesaj gönderen bobasturk »

öncelikle bu saatte cevap verdiğin için teşekkür ediyorum.

yanlış yaptığımı bile bile tüm dosyaları vt tabloları dahil aynı klasör içerisinde tutuyorum. şimdilik stup haline getirmiyeceğim çünkü öğrendikçe ilaveler yapıyorum. Resim yok sadece bmp, txt ve icon lar var onlanda aynı klasörün içinde.

teşekkür ediyor ve saygılar sunuyorum
Hayırlı geceler
Kullanıcı avatarı
gkimirti
Admin

Mesaj gönderen gkimirti »

GExpert te CleanDirectory var
o gereksiz dosyaları kaldırıyor.
ÜŞENME,ERTELEME,VAZGEÇME
Kullanıcı avatarı
mege
Admin
İletişim:

Mesaj gönderen mege »

temizle.bat dosyam :)

Kod: Tümünü seç

del *.~*
del *.dcu
del *.tmp
del bitti.*
del basladi.*
ee sorumluluk kabul etmem tabi windows gelip silerse hepsini karışmam. en iyisi elle silmek ama bende her proje altına atarım bu dosyayı
.-.-.-.-.-.-.-. ^_^